Ny

Hur vet man om Feliway funkar?

Hur vet man om Feliway funkar?

Feliway Doftavgivare har effekt redan efter en timme och de flesta ägare märker en förbättring redan inom de första sju dagarna. Där har du den alltså, den hemliga (eller nu såklart mindre hemliga) ingrediensen i FELIWAY, som ger din katt en känsla av trygghet och harmoni och skapar en bättre relation mellan er.

Hur lång tid tar det innan Feliway verkar?

Många kattägare börjar se resultat redan inom de första 7 dagarna. Varje katt är dock unik. Beroende på hur länge problemet har funnits och hur stort problemet är kan det ta längre tid innan resultat ses. Vi rekommenderar att använda FELIWAY Classic Doftavgivare i minst 1 månad.

Hur kopplar man in Feliway?

Så här kopplar du in och använder Feliway® Doftavgivare:

  1. Skruva av locket från flaskan.
  2. Skruva på flaskan på doftavgivaren, drag åt försiktigt.
  3. Koppla in doftavgivaren i ett elektriskt uttag.
  4. Koppla inte in doftavgivaren bakom en dörr, en gardin eller bakom/under möbler.

Hur stor yta täcker Feliway?

Varje doftavgivare täcker en yta upp till 70 m2. Effekten av doftavgivaren uteblir om du placerar den bakom en dörr, gardin eller möbel samt om du sätter den under något, exempelvis en hylla.

Hur många Feliway?

Kontakten i doftavgivaren är vridbar och passar därför de allra flesta typer av vägguttag. Avgivaren kan återanvändas 5 gånger och en refill räcker i ca 4 veckor. Doftavgivaren bör bytas ut efter 6 månader även om 5 refiller inte använts. Förpackningen innehåller 1 st doftavgivare + 1 flaska Feliway.

Är Feliway bra?

Supernöjd! Efter att ha haft en katt som kissat på diverse ställen i hemmet (förutom lådan) och ett antal tusenlappar fattigare testade jag Feliway och tro det eller ej, det funkar. Jag rekommenderar alla med problemkatter att testa.

Vad gör Feliway?

FELIWAY CLASSIC hjälper din katt att hantera förändringar i hemmet, förebygga oro vid resor och motverka oönskade beteenden. Får katten att bli trygg och harmonisk. Finns som Doftavgivare, refill och spray.

Hur får man en katt att bli rumsren?

TRÄNA KATTEN ATT GÅ PÅ LÅDAN Lyft gärna dit kattungen och låt den undersöka platsen själv. Ett bra tips är att göra det efter att den ätit. Det är oftast då en katt behöver uträtta sina behov. Om kattungen sätter sig ner för att kissa på fel ställe plockar du försiktigt upp den och placerar den i kattlådan.

Varje katt är unik så det finns ingen bestämd tidslinje för hur snabbt en FELIWAY-produkt ger resultat. Feliway Doftavgivare har effekt redan efter en timme och de flesta ägare märker en förbättring redan inom de första sju dagarna.

Share this post