Rekommendationer

Vad ar grejen med kristaller?

Vad är grejen med kristaller?

Kristaller är mineralstenar i olika färger, former och tillstånd som alla är unika. De sägs bära på olika energifrekvenser som hjälper dig i den riktning du vill. Om du till exempel vill ha mer kärlek i ditt liv, så är det rosenkvarts som du ska förvara nära ditt hjärta för att, just det, attrahera just kärlek.

Hur vet jag vad jag har för kristall?

Fundera över vad du vill använda kristallen till, hur du vill att den ska vägleda eller alstra energi till dig. Låt den sedan påminna dig om din önskan! – Vi brukar göra det under en härlig ritual genom att hålla kristallen i handen och visualisera hur det redan känns att ha de som vi drömmer om.

Varför köper man kristaller?

Stenen eller kristallen kan vara ett ankare för vår närvaro till olika aspekter av livet och oss själva som vi annars kanske rusar förbi. Vi påminns hela tiden om det som kristallerna vill förmedla. Vår närvaro ökar.

Varför rena kristaller?

Röken hittar negativ och tung energi som kan ha fastnat i kristallerna och ser till att rensa bort dem från dina kristaller.

Finns det magiska stenar?

En magisk sten som skänker just lugn och harmoni är den blåa Kalciten och en annan är stenen Turkos. Även långt innan människan visste vad diverse stenar och mineraler innehöll för ämnen hade vi en naturlig dragning till stenar och kristaller.

Är stenar kristaller?

Det finns i dag en uppsjö av olika stenar och kristaller, som alla besitter unika energier och egenskaper. Stenarnas energier beror bland annat på kristallstruktur, form och varifrån den kommer. Färgen är viktig men även utseendet. Här listar vi de vanligaste kristallerna och stenarna – och vad de betyder.

Vilka kristaller ska man ha hemma?

Hemmet ska vara en plats med positiv energi och good vibes och därför är Svart Turmalin en bra kristall att placera nära ytterdörren eftersom den skyddar hemmet från negativ energi. Kombinationen Citrin, Jade och Pyrit bjuder också in till positiv energi vilket gör dem till en perfekt trio att ha på tex hallbyrån.

Share this post