Blogga

Hur fungerar Yocoair?

Hur fungerar Yocoair?

Yocoair används för att luktsanera dålig lukt såsom tobaksrök, katturin, fotsvett och liklukt. Används av både proffs och hemmafixare i alla miljöer. Du får snabbt bort dålig lukt genom att spraya i rummet eller direkt på stället som luktar. Bättre att spraya fler gånger än mycket.

Hur man får bort Fisklukt?

Ofta är faktiskt tvål inte tillräckligt och även diskmedel bör kompletteras med något annat för att ta bort doften. Något som dock kan hjälpa är ättikan. Späd ut lite ättika i vatten och lägg händerna i ett vattenbad i ca 15 minuter – 1h. Med stor sannolikhet kommer doften att avta rejält.

Hur får man sina skor att lukta gott?

Ett beprövat husmorsknep är att blanda 4 matskedar ättika med 1 liter vatten och massera in insidan av skorna med lösningen. Låta därefter skorna ligga över natten. Skölj sedan ur skorna ordentligt. Detta hjälper att få bort lukt i skorna, även om det kan hända att de luktar lite ättika efteråt.

Hur kan ättika ta bort lukt?

Häll 2 dl ättika och 2 dl vatten i en sprayflaska som du förvarar i duschen. När du duschat klart sprayar du väggar, dörren till duschkabinen och ditt duschdraperi med blandningen. Det förhindrar både dålig lukt och mögel och tar bort kalkavlagringar.

Hur tar man bort dålig lukt i rum?

24-procentig ättika hjälper mot mycket i luktväg. Placera ut ett antal små skålar med ättika i rummet och vädra samtidigt. Ättikan drar åt sig den dåliga lukten. Istället kan det lukta lite ättika i rummet, men det är lätt att få bort senare.

Hur luktar en död råtta?

När dessa dör sprider deras lik en förpestande lukt som kan finnas kvar lång tid. Möss och råttor är de vanligaste djuren som ligger döda i hus och stinker, men det förekommer även lik från fåglar – de kan ha valt att spendera sin sista tid i huset.

Varför luktar skor illa?

Att skorna börjar lukta illa är kanske inte så konstigt, egentligen. Våra fötter är fulla med bakterier och död hud och när vi stoppar fossingarna i ett par varma skor blir det snabbt fuktigt och resten ger sig självt. Sättet på vilket du vill angripa detta är att göra dig av med bakterierna.

Hur man blir av med fotsvett?

Det här kan du göra om du har fotsvett

  1. Använd strumpor av naturmaterial som silke, bambu eller hög andel bomull. Undvik syntetmaterial, eftersom det lätt blir fuktigt.
  2. Ha flera par skor så att du kan byta.
  3. Torka skor du har använt ordentligt innan du tar på dig dem igen.

Vad neutraliserar lukt?

Bikarbonat är ett universalmedel mot dålig lukt i hemmet, det funkar mot det mesta. En annan produkt som är utmärkt att använda för att bli av med dålig lukt är ättika. Genom att ställa ut skålar med tjugofyraprocentig ättika runt om i bostaden kan du absorbera dålig lukt på ett mycket effektivt sätt.

Hur ta bort Bajslukt?

Häll några teskedar bikarbonat i avloppet och spola därefter med varmt vatten i några minuter. Det kommer att lösa upp en del av det som ruttnat i röret och tar samtidigt bort den dåliga lukten.

Hur får man bort Fisklukt i köket?

Blanda 700 ml vinäger med 200 ml bikarbonat och häll på en bakplåt. Ställ in i ugnen och lämna den där över natten. Den kemiska reaktionen kommer att få bort alla dåliga lukter.

Share this post