Allmänning

Vem ar Sveriges basta dressyrryttare?

Vem är Sveriges bästa dressyrryttare?

Patrik Kittel blev bästa svenska ryttare vid helgens fyrstjärniga dressyr i Hagen, Tyskland. Med Delaunay slutade han sexa i küren. Brittiska Charlotte Dujardin vann såväl küren som specialen. Patrik Kittel får sällskap av systrarna Antonia och Julia Ramel och de möter ett namnkunnigt startfält.

Vad heter världens bästa hoppryttare?

Steve Guerdat toppar världsrankningen i hoppning för femte månaden i rad, men på andraplatsen är det ett nytt namn. Det är Peder Fredricson som numera är näst bäst i världen, sett till poängen som räknas från 1 maj 2018 till 30 april 2019.

Vilken ryttare är bäst i världen?

Det var Rolf-Göran Bengtsson och under tio månader det året rankades han som världens bästa ryttare. Sedan dess har Sverige inte haft någon ny världsetta. Förrän nu. Peder Fredricson har vid flera tillfällen legat tvåa på rankningen.

Har Malin Baryard?

Malin Baryard är en av Sveriges mest framgångsrika hoppryttare och har under en hennes långa karriär vunnit ett flertal medaljer. Hon tävlar inom hästhoppning och slog igenom under 90-talet och har sedan dess cementerat sin plats som en av Sveriges bästa hoppryttare.

Vilket land är bäst på ridning?

Marockos Abdelkebir Ouaddar och Quickly de Kreisker är världens högst rankade ekipage 2015.

Vem är världens bästa häst?

Ficherrocana FST, Valegro och Hello Sanctos är världens högst rankade tävlingshästar i fälttävlan, dressyr och hoppning vid den senaste sammanställningen.

Vem är världens bästa hoppryttare 2021?

Nu har Toveks Mary Lou tagit klivet upp till förstaplatsen på rankinglistan över världens bästa hopphästar.

Vad heter Baryards häst?

Baryard har även arbetat som programledare för ridsportsprogrammet Barbacka och 2003 blev hon rankad etta på världsrankningen över bästa ekipage tillsammans med sin mest kända häst Butterfly Flip. Tillsammans med den hästen har Baryard vunnit sina lagsilver i EM, VM och OS.

Share this post