Ny

Vad har du for intressen exempel?

Vad har du för intressen exempel?

Ett hett tips är även att koppla dina intressen till egenskaper eller kunskaper du har användning för i arbetslivet. Ett exempel: Min passion för att resa har alltid funnits där. Jag är en nyfiken person, en person som alltid letar efter nya chanser att upptäcka och lära mig saker.

Vad är dina intressen?

Intressen som man kan utveckla Du kanske har hobbyer eller intressen som kan kopplas till en kurs eller ett utbildningsprogram som din framtida arbetsgivare erbjuder. Du kanske brinner för något som kommer att bli relevant på något sätt när du blir befordrad.

Hur hittar man nya intressen?

20 tips på hobbies att utöva hemma! (Guide)

  1. Laga spännande mat och baka bakverk.
  2. Börja sticka vantar, koftor, strumpor med mera.
  3. Börja med att odla och ta hand om växter (inomhus eller utomhus)
  4. Skriv böcker eller starta en blogg på nätet.
  5. Bygg möbler eller köp och fräscha upp möbler för att sedan sälja.
  6. Börja med yoga.

Vad är min hobby?

Vad ska du syssla med på fritiden? Segling, målning, yoga, dans eller kanske matlagning? Tycker du att det är svårt hitta en ny hobby eller har du suget efter att lära dig något nytt?

Vad har ni för fritidsintressen?

Vad brukar du göra på din fritid (som du tycker om att göra). Jag själv gillar: Läsa (har perioder), film och serier i helst fantasy/sci-fi genren. Sällskapsspel: Moderna snabba som långsamma spel där man får tänka (inte Monopol, TP, och andra århundrade gamla spel – det finns annat jag lovar).

Vilka Hobbys finns det?

En hobby kan vara så många olika saker. Allt beror på vad man gillar att pyssla med. Man kan spela fotboll, spela improvisationsteater, samla på smurfar, dansa zumba, ha en kennel, trolla, måla, snickra, kela med ormar och väldigt mycket annat.

Har du något intresse eller hobby som gör att du mår bra?

Får oss att må bra Att ägna sig åt en hobby är ett utmärkt sätt att ”rensa hjärnan” när man är trött och bitvis känner sig stressad. Stickning är ett typexempel på en aktivitet som är lugn och vilsam samtidigt som den kräver ett visst fokus, vilket gör att man tillfälligt glömmer bort andra bekymmer.

Share this post