Rekommendationer

Ar Yankee Candles veganska?

Är Yankee Candles veganska?

Yankee Candle Alla doftljus är veganska (paraffin).

Är doftljus veganska?

Vegetabiliska doftljus kan vara gjorda på paraffin, sojavax, kokosvax eller rapsvax. Undvik stearinljus och ljus av bivax då dessa innehåller animaliska ingredienser eller bi-produkter från djur. Stearinljus framställs vanligtvis från animaliska fetter. Det finns även veganskt stearin som är av vegetabiliskt ursprung.

Vilka doftljus doftar mest?

Så gjorde vi

  • Kew Gardens- Bäst i test.
  • Yankee candle – Värdig tvåa.
  • Durance Classic line – Klassisk elegans.
  • Åhléns doftljus – Bästa budgetval.
  • Ljusboden Grötljus- Miljövänligt alternativ.
  • Bodyshop scented candle- Dyr väldoft.
  • Ikea Tindra – Billigaste alternativet.
  • Colony candle – Diskret doft.

Vad är Yankee Candle gjort av?

Yankee Candle doftljus tillverkas av paraffinvaxer av högsta möjliga kvalitet. Veken är i 100 % ren bomull, och ljusen innehåller högsta möjliga andel av doftoljor. Yankee Candles ljus innehåller inte bly.

Är Sojavax miljövänligt?

Sojavax är ett miljövänligt vax, som är gjort av oljan från sojabönor, vilket i sin tur är en förnyelsebar och nedbrytbar gröda. Men även om råvaran består av ekologiska sojabönor eller en ekologisk sojabönsolja kan ändå inte sojavaxet eller det färdiga sojavaxljuset sägas vara ekologiskt.

Hur gör man veganska ljus?

Veganska stearinljus tillverkas förstås av enbart vegetabiliska råvaror utan exploatering av djur. Råvarorna i veganska stearinljus är oljor från växtriket. Det kan vara olika oljor såsom rapsolja, palmolja eller kokosolja.

Vilket WoodWick luktar godast?

WoodWick Warm Wool doftljus – bäst i test! Den doftar drömmig varm ull och blommor. Ett otroligt avkopplande doftljus som är en av säsongens favoriter! WoodWick har en brinntid på omkring 100 timmar! Som du kanske redan vet har också WoodWick vekar som sprakar så att ljuset låter som en brasa.

Hur länge brinner ett Yankee Candle ljus?

Vaxkakor/Wax Potpurri Tarts har en ca 8 timmars dofttid. Var vänlig uppmärksamma att brinntiden påverkas av doft, färg och under vilka förhållande ljusen brinner.

Share this post