Rekommendationer

Vem ager Solid Forsakring?

Vem äger Solid Försäkring?

Solid ingår i koncernen Resurs Holding. År 2008 omsatte Solid 1 miljard svenska kronor och hade närmare 3 miljoner kunder. Solid Försäkringar är marknadsledande på försäkringslösningar för detaljhandelns kapitalvaror.

När delar resurs ut solid?

Den extra bolagsstämman i Resurs Holding AB (”Resurs”) beslutade den 2 november 2021 att dela ut samtliga aktier i Solid Försäkringsaktiebolag (”Solid Försäkring”) till Resurs aktieägare i enlighet med styrelsens förslag, samt att bemyndiga styrelsen att fastställa avstämningsdagen för rätten att erhålla aktier i Solid …

När delas Solid Försäkring ut?

Utdelningen verkställdes med avstämningsdag den 29 november 2021, vilket innebär att Resurs tidigare innehav av samtliga aktier i Solid Försäkring har delats ut till de som per avstämningsdagen var registrerade aktieägare i Resurs.

Vad innebär solid avbeställningsskydd?

Med Solid Avbeställningsskydd Helår får du pengarna tillbaka om du inte kan resa som planerat på grund av sjukdom, olycksfall, väsentlig skada i ditt hem eller dödsfall. Avbeställningsskyddet omfattar alla dina resor under ett år så att du slipper köpa extra avbeställningsskydd varje gång du beställer en resa.

Vem äger Resurs Holding?

Resurs Holdings största aktieägare och ägarfördelning.

# Ägare RESURS
1 Waldakt AB 57 885 556
2 Avanza Pension 10 681 800
3 Swedbank Robur Fonder 4 925 346
4 Vanguard 4 913 230

Varför faller Resurs Holding?

Aktie Resurs Holdings helägda dotterbolag Resurs Bank har mottagit en skrivelse av Finansinspektionen enligt vilken Fi:s preliminära bedömning är att banken inte grundar sin kreditprövning på tillräckliga uppgifter och därmed inte följer konsumentkreditlagen.

Vem grundade Resurs Bank?

Verkställande direktör för Resurs Bank är Nils Carlsson, även koncernchef för Resurskoncernen som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkringar….Resurs Bank[redigera | redigera wikitext]

Historia
Grundat 1977
Struktur
Ägare Resurs Bank ägs till 100 % av Resurs Holding
Moderbolag Resurs Holding

Share this post