Blogga

Hur kontaktar man sina guider?

Hur kontaktar man sina guider?

Tänk på det nästa gång du får en idé i huvudet att det troligtvis är ditt Högre jag eller dina Guider/ledare som pratar med dig. När jag träffar människor har det oftast svårt att ta till sig att de har ett Högre Jag, därför väljer jag oftast att låta människor få kontakt med sina guider/ledare först.

Hur hittar jag mina guider?

Man kan drömma om sin guide, man kan få ett namn som liksom hamrar sig in och som man känner sig bekant med utan att veta hur. Man kan titta i en spegel och be guiden visa sig en smula i spegelbilden. Man kan meditera. Man kan titta på sina inkarnationer och få reda på vem som spelat en avgörande roll där.

Hur får jag reda på mitt kraftdjur?

Att ta reda på vad ditt andedjur eller totem betyder är som att åka på en resa. Innebörden kommer att uppenbaras när du fördjupar din förbindelse med den. Ta testet för att hjälpa dig lära dig mer än generisk djursymbolik och hitta den sanna kärnan i ditt andedjur.

Hur får jag kontakt med andra sidan?

Kontakten med andra sidan är inte som att kommunicera med en levande person utan något subtilt, finstämt, som liksom snuddar förbi ditt medvetande. Ofta tror man i början att det är ens egna tankar. Genom att “lyssna” inåt på ett öppet och mjukt sätt hittar du snart din väg att få till dig budskap.

Hur ser man en ande?

Fysiska sensationer som att man får gåshud, känner rysningar, kyla, värme eller ett inre lugn är också andra sätt andevärlden arbetar på. Detta är några exempel på hur andevärlden kan visa sig för oss. Var bara öppen för olika tecken och så kommer de till dig!

Hur blir man av med Ande?

Lyssna på dig själv. Det är viktigt att du lyssnar på sig själv. Känner du att du tar in mycket energier, har svårt att få vara ifred från andevärlden och kanske mår dåligt av det, då kan det vara läge att stänga ner sig med hjälp av chakrametoden och ta en time out.

Hur vet jag om jag är ett medium?

Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden. Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka.

Share this post