Populära

Vad ar bast mot myror?

Vad är bäst mot myror?

Till exempel fungerar myrdosor som så att myrorna själva tar med giftet till boet medan om du har myrmedel för utvattning så ska du helst vattna det direkt på boet. Med andra ord påverkar leveranssättet bland annat: Hur effektiv bekämpningen blir (ex. om du kan påverka hela myrboet eller ej)

Förvara skafferivaror i täta förpackningar och foder i slutna behållare. Ha inte smulor och matrester på golvet, håll extra koll under matbordet. Våttorka golv och diskbänkar regelbundet så att du blir av med myrornas doftspår. Täta under altandörrar så att myrorna inte tar sig in.

När ska man lägga ut MYRR?

Slipp myror inomhus med några enkla åtgärder. Kartlägg myrornas gångar och lägg märke till var de tar sig in. Strö sedan Myrr D vid myrornas ingångar till huset. Börja gärna tidigt på våren.

Vad kan man göra för att få bort myror?

Så slipper du myror inomhus:

  1. Rengör ofta och noggrant för att ta bort föda för svartmyrorna.
  2. Förslut livsmedel/skafferivaror/foder i täta förpackningar.
  3. Se till att inte ha matrester liggande på golvet, håll extra koll under matbordet.
  4. Töm sopbehållare ofta.
  5. Låt inte mat och vatten till husdjur bli stående framme.

Vad göra mot myror utomhus?

Bakpulver som myrbekämpning. Får man myror i blomsterkrukor eller rabatter utomhus kan man strö ut ett lager bakpulver, efter ett par dagar är myrorna borta. Jag prövade förra sommaren när myrorna hade ätit av mina fina blommor, och det fungerade perfekt!

Hur använder man MYRR?

Så använder du Myrr Extra Du ska maximalt applicera 8 gram för ett helt myrbo och fördela detta över de ingångar och utgångar till boet som du hittar. Detta bör vara tillräckligt för total utrotning av myrboet och för fullständig bekämpning kan det ta upp till hela två månader.

Kan man använda MYRR inomhus?

När du väl lär känna dem bättre, är du också bättre förberedd när du går till motangrepp. Ett sätt att hantera myror inomhus på är att spraya där myrorna uppehåller sig. Det går även att använda sprayen direkt på dem, eller som en skyddsbarriär där myrorna tar sig in.

Share this post