Populära

Kan man sova med flakten pa hela natten?

Kan man sova med fläkten på hela natten?

– För vissa kan det hjälpa att sova med en fläkt för att hålla sig sval under natten. Men för andra kan det hålla dem vakna, trigga astma-attacker eller torka ut deras ögon. Fläkten kan blåsa damm och pollen runt omkring i hela rummet som kan ge dig exempelvis hösnuva, vilket antagligen kommer försvåra sömnen ännu mer.

Är det farligt att ha fläkten på hela natten?

Att ha fläkten på hela natten, speciellt om den är riktad mot din kropp, kan torka ut både din hud och dina slemhinnor. Det kan därför vara bra att smörja in huden med hudkräm, speciellt om du redan har torr hud, och läpparna med lypsyl. Luften från fläkten kan även torka ut ögon och mun.

Kan man få ont i halsen av AC?

Det kan också leda till att astma och allergier förvärras. Nästäppa, andningssvårigheter, huvudvärk, trötthet, utmattning, hudirritation, yrsel, halsont, kliande ögon, koncentrationssvårigheter och illamående – det som ibland kallas för ”Sick Building Syndrome”, är vanliga symptom.

Varför får du kärlkramp i benen?

Om du har kärlkramp i benen kan det göra ont i benen när du anstränger dem, till exempel går en kortare sträcka. Det beror på att blodet har svårt att passera till muskelcellerna. Rökning är den vanligaste orsaken till att du får kärlkramp i benen.

Har du ont i benen när du vilar?

Det är också vanligt att musklerna känns stela och svaga. Smärta när du vilar är tecken på att sjukdomen förvärrats. Blodflödet i benen är sämre om du har ont i underbenen eller fötterna även när du vilar, särskilt när du ligger ner. Det är ett tecken på att sjukdomen har förvärrats.

Varför har du ont på framsidan av underbenet?

En av de vanligaste anledningarna som vi stöter på i vårt arbete är att patienter kommer till oss med ont på framsidan av underbenet. Ofta har smärtan uppkommit efter att patienten har sprungit eller gått mer än vanligt. Om du har en sådan smärta har du troligtvis belastat dina ben mer än vanligt och då fått en överbelastningsskada.

Share this post