Blogga

Vilken ar den basta Foreon?

Vilken är den bästa Foreon?

Ansiktsborste bäst i test 2022 Vinnaren är Foreo Luna 3. (Klicka på borsten för mer information om det lägsta priset just nu!) Foreo Luna 3 är en vibrerande elektrisk ansiktsborste som gör det otroligt enkelt att tvätta ansiktet.

Varför använda Foreo?

Utöver rengöringsläget med T-Sonic™-pulser har en LUNA™ ett anti-aging-läge som kanaliserar lågfrekventa pulser för att dämpa de synliga tecknen på åldrande, åtta intensitetslägen, går att använda upp till 450 gånger efter varje laddning och finns i tre olika modeller beroende på hudtyp.

Hur ofta ska man använda Foreo Luna?

Hur använder man Luna 2?

Fukta ansiktet och applicera din vanliga rengöringskräm. Vi föreslår att du använder FOREOs DAG- och NATTRENGÖRING för bästa resultat. Fukta enheten och tryck på knappen i mitten för att aktivera rengöringsläget och tryck en gång till för Standby, då du kan skölja och torka ansiktet.

Vad är skillnaden på alla Foreo?

LUNA mini 2 har två sidor, en för normal hy och en med lite grövre silikonborste för oljigare partier. Denna variant skiljer endast i färg och har inget med hudtyp att göra, till skillnad från LUNA 2 och LUNA go där varje hudtyp har en specifik färg.

Kan man använda Foreo varje dag?

Luna tar bort olja och talg men bevarar samtidigt hudbarriären intakt och den naturliga fukten i balans. Det mjuka silikonet och t-sonic pulsationerna gör det möjligt för Luna att användas två gånger per dag utan att överexfoliera.”

Kan man använda FOREO varje dag?

Att skrubba, peela eller använda produkter innehållande aha-syror ska inte användas dagligen.

Hur använder man FOREO Luna 3?

Fukta ansiktet, applicera den rengöringsprodukt du föredrar på din LUNA 3 och tryck på startknappen två gånger. För silikonknopparna på LUNA 3 i cirkulära rörelser över ansiktet tills den inbyggda timern stänger av den.

Hur länge ska man ladda en FOREO?

Din FOREO-enhet går att ladda med den bifogade laddaren. En timmes laddning räcker till över fem månaders användning.

Share this post