Allmänning

Hur okar man chansen att fa tvillingar i Sims?

Hur ökar man chansen att få tvillingar i Sims?

Om de gravida kollar på barn-tv och lyssnar på barn-musik ska det också vara lättare att få tvillingar. Vet inte om det funkar. Om man har en massagebänk ska det finnas någon massage som ökar fertiliteten.

Hur får man lättare tvillingar Sims 4?

För att få tvillingar (eller mer) måste du först skriva in din Sims ID ”sims. get_sim_id_by_name (Sims namn här)”. Det ger dig ett långt nummer du behöver skriva ner. Sedan öppnar du upp textrutan igen och skriver in ”pregnancy.

När åldras bebisar Sims 4?

The Sims 4

Livslängd Bebis Åldring
Kort 0-1.5 dagar 5 dagar +
Normal 0-3 dagar 10 dagar +
Lång 0-12 dagar 40 dagar +

Kan åldringar få barn i Sims 4?

Åldringar kan adoptera barn, men de kvinnliga simmarna kan inte längre bli gravida. Dock kan fortfarande de manliga simmarna göra simmar gravida. I panelen kan man nu se hur många dagar simmen har kvar att leva.

Hur får man barn i The Sims 4?

The Sims. För att få en bebis i The Sims finns det två olika vägar. Två simmar av motsatt kön måste intregera romantiskt med varandra, antingen genom att kyssas eller ”leka i sängen” och sedan hoppas för den slumpmässiga chansen att få upp en dialog som frågar om man ska skaffa barn.

Hur får man en sim att bli yngre?

Om din sim är ledsen och du vill justera simmens behov så att hen blir glad igen, måste du aktivera fuskrutan och skriva in ”testingcheats true”. Sen kan du klicka på simmen vars behov du vill ändra och välja ”Gör glad”.

Hur aktiverar man fusk på sims 4?

För att skriva in fuskkoder i The Sims 4, måste du först öppna fuskrutan genom att trycka på ”Ctrl + Skift + C” på din PC eller Mac, medan spelet körs. Då öppnas dialogrutan där du kan skriva in dina fuskkoder. Glöm inte att trycka på ”Enter” när du har skrivit in en fuskkod.

Share this post