Rekommendationer

Vad gar Red Dead Redemption 2 ut pa?

Vad går Red Dead Redemption 2 ut på?

Du spelar Arthur Morgan, medlem i Van der Linde-gänget och högra handen åt ledaren Dutch Van der Linde. Gänget utgörs av ett 20-tal kriminella och prostituerade, folk som av olika orsaker står utanför det vanliga samhället. En av medlemmarna är John Marston, förra spelets huvudperson.

Vad gör man i Red Dead?

Red Dead Redemption är ett action-äventyrsspel som spelas i ett tredjepersonsperspektiv i en öppen spelvärld. Spelaren styr John Marston, som kan interagera med miljön och slåss mot fiender med olika vapen. Det viktigaste transportmedlet i spelet är olika raser av hästar, som var och en har olika egenskaper.

Hur spelar man Red Dead Redemption 2 online?

Red Dead Online kommer gå att köpa via Rockstar Games Launcher, Steam, Epic Games Store, Playstation Store och Microsoft Store. Spelet är även tillgängligt via Playstation 5 och Xbox Series X/S genom konsolernas bakåtkompabilitet.

Vad är det för åldersgräns på Red Dead Redemption?

Spelet är därför helt klart ett spel för 15 år och uppåt.

Hur långt är Red Dead Redemption?

Red Dead Redemption 2 är ett ”65 timmar” långt spel med ett manus på 2 000 sidor. Det är verkligen ett episkt äventyr. Red Dead Redemption 2 är ett enormt spel. Det är faktiskt så pass stort att det lågt räknat kommer att ta 65 timmar att spela klart.

Vad betyder Red Dead Redemption?

Red Dead Redemption is a Western-themed action-adventure game played from a third-person perspective. Red Dead Redemption är ett action-äventyrsspel som spelas i ett tredjepersonsperspektiv i en öppen spelvärld.

Vilket år utspelar sig Red Dead Redemption 2?

Året är 1899 i Amerika. Slutet av vilda västern eran närmar sig, och lagens långa arm sträcker sig ut till de sista kvarvarande laglösa gängen. De som inte kapitulerar blir dödade. Efter att ett rån går fruktansvärt fel i västernstaden Blackwater tvingas Arthur Morgan och Van der Linde-gänget på flykt.

Hur lång tid tog det att göra Red Dead Redemption 2?

Det har tagit Rockstar sju år att skapa ”Red Dead Redemption 2”. Och det är inte ett litet spel som fansen har att se fram emot. Dan Houser menar att spelet är 65 timmar långt och innehåller totalt 300 000 animationer och 500 000 repliker som spelats in av 700 röstskådespelare.

Vart utspelar sig Red Dead Redemption 2?

Red Dead Redemption 2 utspelar sig år 1899 i västra USA. Spelet följer banditen Arthur Morgan (Roger Clark) som är en del av Van Der Linde-gänget eller Dutch’s Boys som de även kallas.

Hur många spelar Red Dead Redemption 2?

Gör som miljontals andra spelare – ge dig in i Red Dead Onlines ständigt föränderliga värld och upplev en vidsträckt och detaljerad rekreation av den amerikanska västern.

Hur lång är Red Dead Redemption 2?

Red Dead Redemption 2 är ett ”65 timmar” långt spel med ett manus på 2 000 sidor. Det är verkligen ett episkt äventyr.

Vilket år utspelar sig rdr2?

När utspelar sig Red Dead Redemption 2?

Hur många spelar Red Dead Redemption?

Red Dead Redemption

Antal spelare 1–16
Format Playstation 3, Xbox 360
Spelmotor RAGE, Euphoria, Bullet
Medieformat Optisk skiva, nedladdning
Arbetslag

Kan man spela Red Dead Redemption?

När utspelar sig Red Dead Redemption 2 online?

Handling. Red Dead Redemption 2 utspelar sig år 1899 i västra USA. Spelet följer banditen Arthur Morgan (Roger Clark) som är en del av Van Der Linde-gänget eller Dutch’s Boys som de även kallas. Gänget har precis flytt från ett misslyckat rån i staden Blackwater och behöver nu gömma sig från prisjägare och pinkertons.

Hur mycket kostar Red Dead Redemption 2?

Det billigaste priset för Red Dead Redemption 2 (PS4) just nu är 219 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin PlayStation 4-spel med ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 14 butiker.

Red Dead Redemption

Arbetslag
ESRB 17+
PEGI 18+
USK 18
Datorspelsportalen

Share this post