Blogga

Vad kostar en Halstatuering?

Vad kostar en Halstatuering?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Hur mycket kostar det att göra en half sleeve?

Detsamma gäller sleeve som ofta är minst lika avancerad om inte mer. Räkna med mellan 20 000-30 000 kronor i kostnad för hela armen. Billigast är vanligen en liten och enkel texttatuering. En sådan kan du exempelvis få betala 500 kronor för hos en välkänd tatueringsstudio i Göteborg.

Hur mycket betala för tatuering?

I det priset ska bokning, rådgivning, skissande, material och att ni bestämmer storlek och tid det tar att göra tatueringen. – Efter den slutgiltiga betalningen går ca hälften bort till skatt/moms så man kan räkna med att själva lönen för tatueraren är cirka hälften av det man betalat.

Vart gör det inte ont att tatuera sig?

Det är där emot bra att välja platser på kroppen som har mycket fett och muskler, ställen som är enkla för tatueraren att komma åt och som inte är så känsliga. Exempel på det är axlarna och armarna, skriver Allure. Men också lår, övre armar och överarmen.

Hur känns det att tatuera sig?

Smärtan får du utav mängden nålar som penetrerar ditt skinn väldigt snabbt. Den här känslan, känns däremot inte som den känslan man får när man tar sprutor, den känns mer som en konstant vibration. Du kommer att bli förundrad över hur fort kroppen producerar endorfin,(smärtstillande), vilka dämpar smärtan en hel del.

Vad kostar det att tatuera hela benet?

Här ett exempel på en tatuering som kostar ca 2000 kr. Från och med två timmars tatuerings tid gäller timpriset 1200/h. Här är ytterligare ett exempel på en tatuering, denna kostar ca 4500 kr. Då den tar mer än 1 timme går den under det löpande timpriset 1200/h.

Vilka ställen gör minst ont att tatuera?

Share this post