Trendig

Vad ar en setting Brush?

Vad är en setting Brush?

Beskrivning. Real Techniques Setting Brush är en borste som är utformad för att skapa en perfekt finish. Används till puder eller highlighter och är även perfekt att blanda ögonskuggor med. Borstarna är gjorda för hand av syntetfiber och är 100 % djurvänliga.

Vad är en buffer Brush?

Buffing Brush är utformad för att ge en perfekt finish vid applicering av foundation eller puder. Fungerar även bra till contouring då den ger dig extra precision och hjälper dig att enkelt sudda in skuggorna.

Vad för borste till contouring?

En oval tät borste som är väldigt multifunktionell, kan användas både till flytande- och puderfoundation, contouring, rouge, highlighter osv. Jag använder Expert Face Brush primärt till foundation och den ger en väldigt fint, medeltäckande resultat.

Vad ska man ha för borste till bronzer?

Luftig och enkel – Tapared Blush Brush 114: För applicering av bronzer och rouge har vi Tapered blus brush 114. Denna borste funkar lika bra för alla pulverprodukter!

Är Real Techniques bra?

Vi tycker att Real Techniques Makeup Must Haves ligger i framkant när det kommer till bra och högkvalitativa produkter, just eftersom de är otroligt hållbara och tillverkade med mycket täta strån. De fina handtagen i de härliga färgerna är naturligtvis bara ett plus i kanten.

Hur använder man en Foundationborste?

Oavsett om du använder en foundationborste, en beautyblender eller dina fingrar så ska du tänka på att buffa och trycka på din foundation, och inte ”måla” på den. Detta för att bygga upp täckning gradvis, det blir ett jämnare resultat och det blir inga streck.

Vilken borste till concealer?

– Jag tycker att du behöver en borste för foundation och en för concealer, alternativt en beautyblender, berättar Nathalie Berzelius och fortsätter: – Sen behöver du en rougeborste och en borste för bronzer. Det är de viktigaste.

Share this post