Ny

Vad heter hastarna i horseland?

Vad heter hästarna i horseland?

Hans häst är Scarlett, en helt svart arabisk fullblod, som har sitt namn till sin långa svans med röda höjdpunkter. Han är mycket kärleksfull mot andra barn, och hans symbol är en röd krona, vilket indikerar trohet. Alma hon är 12 år och har spanskt ursprung.

Vad har hänt med SVT Play?

svtplay.se är anpassad för datorer, mobiler och surfplattor. Utöver det kan hemsidan och dess videospelare fungera på andra apparater med en webbläsare, men den är inte utvecklad eller anpassad för det. SVT kan alltså inte garantera att svtplay.se fungerar på din Smart-tv.

Varför hoppar bilden på SVT Play?

Om det program/klipp du vill se fortfarande hackar, slutar för tidigt eller inte startar alls är du varmt välkommen att kontakta [email protected] så ska vi hjälpa dig. Det kan vara så att du ser felkoder i samband med felmeddelandet (en stor bokstav följs av fem bokstäver och siffror).

Kan inte öppna SVT Play?

En hård omstart. Det innebär att du stänger av enheten, drar ut sladden och låter den vara i fem minuter)

  • Uppdatera SVT Play-appen och rensa cache samt ta bort cookies (om det går i din tv)
  • Uppdatera tv-apparaten.
  • Fabriksåterställning av din tv (här kan dina bokmärken försvinna)
  • Hur uppdaterar man SVT Play appen?

    Uppdatera appar

    1. Öppna Play Butik. på Android TV.
    2. Välj Mina appar högst upp.
    3. Under Tillgängliga uppdateringar visas appar som kan uppdateras. Markera en app som du vill uppdatera eller välj Uppdatera alla.

    Hur uppdaterar man SVT Play?

    Hur kommer jag in på SVT Play?

    SVT Play finns förinstallerad på vissa tv-modeller av Samsung, Panasonic, LG, Grundig, Philips från och med år 2020 och många fler. Om du vill veta ifall just din tv har stöd för SVT Play kan du läsa den här artikeln. Med appen för smart-tv kan du, Titta på SVT:s program och klipp.

    Hur uppdaterar man SVT Play-appen?

    Share this post