Populära

Ar Nacka ett fint omrade?

Är Nacka ett fint område?

Som det ser ut nu när vi tittar runt så verkar det vara roligast att bo i Nacka. Nacka Strand, Jarlaberg, Ekängen, Ektorp, Saltängen, Skuru, Eknäs, Björknäs, Lännersta, Orminge, Gustavsvik. Vilka av områdena är bäst? Nacka Strand och Jarlaberg verkar schysst.

Hur är det att bo i Södermalm?

Södermalm, eller Söder som det ofta kallas, är en av stadsdelarna i Stockholms innerstad. Söder har ett stort utbud av caféer, restauranger, barer, butiker samt flera grönområden där Tantolunden (Tanto) är en av Stockholms innerstads största parker.

Hur är det att växa upp i Stockholm?

I Stockholm förändrades allt. Jag var tvungen att planera mina dagar. Skulle jag träna efter jobbet, så fick jag se till att ha med mig allt för dagens aktiviteter i en väska. Avstånden gör att spontanitet är lite mer komplicerad.

Hur mycket har bostadspriserna ökat i Stockholm?

I mer långtgående sammanställningar kan man se att från 1997 till 2017 ökade villapriserna i Sverige med 249 procent, och priset på bostadsrätter med 579 procent. Ett extremt exempel är att bopriset i Stockholms innerstad ökade från 45 000 kronor per kvadratmeter 2006 till lite mer än det dubbla 2017.

Var ska man bo i Nacka?

Nacka

  • Alphyddan. Nacka. Alphyddan är ett av Nackas mest centrala områden.
  • Birka. Nacka. I en lugnare villaidyll inbäddat mellan Nacka kyrka och N…
  • Björknäs. Nacka. Björknäs är ett trevligt område med blandad bebyggelse me…
  • Boo Gård. Nacka.
  • Duvnäs Utskog. Nacka.
  • Eknäs. Nacka.
  • Ektorp. Nacka.
  • Ekudden. Nacka.

Hur är Orminge?

I centrumområden som Orminge, Fisksätra, Älta och centrala Nacka, anmäls många våldsbrott. I just de här fyra centrumområden har under de senaste två åren 194 fall av misshandel, 31 rån och fyra våldtäkter eller våldtäktsförsök, anmälts. Det visade polisens statistik som Lokaltidningen Mitt i tagit del av.

Är det dyrt att bo i Södermalm?

En etta för 3,1 miljoner Idag kostar en lägenhet i snitt 88 000 kronor per kvadratmeter på Södermalm – en ökning med 62 procent sedan 2011. I mindre lägenheter är kvadratmeterpriset ännu högre och en etta på 30 kvadrat ligger på runt 3,1 miljoner.

Share this post