Blogga

Hur malar man en paskhare?

Hur målar man en påskhare?

Måla den nedersta delen av hararna med hobbyfärg. Täck ev. med målartejp, så du målar en jämn kant. Rita av båda sidorna av påskhararna på ett ark med dubbelhäftande folie, så den täcker den omålade ytan.

Hur man målar djur?

Hur man ritar djur: ansikten

  1. Rita först en cirkel eller en kvadrat.
  2. På utsidan av detta, placera två ovaler som kommer att vara djurets öron. Beroende på vad du sätter på kommer dessa öron att vara större eller mindre.
  3. Gör en båge som om du delar halva cirkeln eller kvadraten i hälften.
  4. Nu måste du bara lägga munnen.

Hur gör man en kanin?

Det är viktigt att kaninen bor så stort som möjligt och att man släpper ut kaninen minst en gång om dagen. Ett tjockt lager halm i kaninens boyta är bra då det är mjukt och skönt för kaninen att gå på och de flesta kaniner tycker om att gräva i och leka med halmen. Kaniner gillar att gräva, inte bara i halm.

Hur man målar ett påskägg?

Det kanske vanligaste hjälpmedlet för att färga och måla påskägg är med karamellfärg. Vill du helfärga äggen tillsätter du några droppar karamellfärg i skålar med vatten. Lägg ner äggen i skålarna och låt dem ligga där tills du är nöjd med färgen. Ett tips är att knyta band runt äggen för att få fram trevliga mönster.

Hur ritar man påskägg?

Påskägg på ett annat sätt Börja med att färglägga det andra ägget med en av pastellfärgerna. Markera ägget med markeringsverktyget och välj sen ritläget Rita inuti. Rita ut cirklar och ovaler ovanpå ägget. Tack vare att du är i ritläget Rita inuti kommer bara den del av cirkeln du ritar in som överlappar ägget synas.

Hur man ritar personer?

Börja med ett rakt och lodrätt streck med längden av den kropp du önskar att rita. Dela sedan upp detta streck i åtta, ungefär lika stora, sektioner. Sedan kan du börja skissa ut, löst, de olika kroppsdelarna och hur du vill att din kropp ska se ut.

Hur gör man djur?

Hur gör djur är underhållningsprogrammet som fokuserar hundra procent på djur i alla dess former. Anna Blomberg är programledare och i varje avsnitt kommer två nya kändislag att ställas mot varandra.

Share this post