Blogga

Ar PriceRunner och Prisjakt samma?

Är PriceRunner och Prisjakt samma?

Den andra stora svenska prisjämförelsetjänsten heter Prisjakt, och den har samma upplägg. En smart finess (som även finns hos Pricerunner) är att du kan välja att bevaka om priset på en produkt går ner.

Hur funkar PriceRunner?

Hur jämför ni priserna på en produkt? PriceRunner strävar efter att kunna visa alla priser som finns för dig. Vi visar priser oavsett om en butik är kund till PriceRunner eller inte. Butikerna sorteras med lägst pris inklusive frakt högst upp och sedan i stigande ordning.

Var finns billigaste maten?

Och enligt Pensionärernas riksorganisations undersökning, som nyhetsbyrån har tagit del av, är maten absolut billigast på en affär i Kungsbacka. Varje år besöker och undersöker Pensionärernas riksorganisation, PRO, mataffärer över hela Sverige.

Vart ligger PriceRunner?

Pricerunner har 175 medarbetare (oktober 2021) och har kontor i Stockholm i Sverige, Oslo i Norge och Nykøbing Falster i Danmark.

Vilken är bäst Pricerunner eller Prisjakt?

Omdömet från Cap&Design är att Prisjakt är snyggast av sajterna, och att sammanställningen av deras resultat är mer överskådligt än hos konkurrenterna. Däremot har Pricerunner lägst pris: 2714 kronor att jämföra med 3 150 på Prisjakt och 3 299 på Kelkoo för samma produkt.

Är Pricerunner bra?

Med hjälp av PriceRunners Verifierade omdömen har du inte bara kontroll på att det bara är betalande kunder som recenserar din butik, utan du kommer även få ett stadigt flöde av nyskrivna omdömen. Det gör att fler konsumenter kommer känna sig trygga med att handla från er butik.

Är PriceRunner pålitligt?

PriceRunner står på konsumenternas sida. Vi vill att alla ska känna sig trygga när de handlar via PriceRunner.

Hur många användare har PriceRunner?

Utsedd till Bästa Sök- och jämförelsetjänsten 2019 av IDG.se. Varje månad 18,2 miljoner besök i alla länder. Gratis att använda. PriceRunner Köpgaranti skyddar dina köp upp till 50 000 kronor – utan kostnad!

Vilken Matvarukedja är billigast?

Willys är billigast i alla städer och alla kassar, enligt undersökningen. För att få en så korrekt bild som möjligt har Matpriskollen primärt hämtat priserna från e-handeln, hos butiker som uttryckligen speglar priserna i butik. Då Lidl och Netto saknar e-handel är de därför exkluderade i undersökningen.

Är PriceRunner bra?

https://www.youtube.com/watch?v=IPG6rp8PSLo

Vilken är bäst PriceRunner eller Prisjakt?

PriceRunner är en oberoende tjänst med rättvisa jämförelser. Det betyder att ingen butik kan påverka den information som du tar del av till sin fördel. Du kan lita på att vi alltid står på din sida som konsument i djungeln av butiker och varor på nätet.

Vad tjänar Prisjakt pengar på?

Prisjakt tjänar pengar genom att teckna avtal med butiker och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett visar vi alltid alla priser vi känner till och du kan alltid lita på att vi visar dem i rätt prisordning. Vi bygger alltid vår tjänst för dig som konsument.

Kan man lita på PriceRunner?

Är Pricerunner pålitligt?

Share this post