Rekommendationer

Vart gar din dromresa?

Vart går din drömresa?

Ni har säkert sett att det har varit en hel del fokus på drömresor på Reseguiden på sistone, i och med kampanjen om att få en betald reportageresa. Detta har gjort att vi på Reseguiden själva har börjat drömma om resor – till och med mer än vanligt!

Hur gör man en reseplanering?

Börja då med att lägga in din avreseort och slutmålet i Google Maps reseplanerare. Då får du reda på den kortaste och snabbaste vägen till resmålet, samt vilka städer du passerar. Kanske vill du göra en kortare avstickare från den plaerade rutten för att besöka intressanta städer.

Vad är din drömresa?

När du väl kommit fram till vad du vill göra på din semester, kan du börja undersöka vilka destinationer som erbjuder just det du är på jakt efter. Sedan bör du bestämma dig för om du vill boka en paketresa där allt ingår eller om du tror att det blir bättre om du bokar flyg och hotell på egen hand.

Kan drömresa gå till?

Magiska drömresor – redaktionen listar 30 upplevelser de aldrig glömmer

  1. Roadtrip genom sydvästra USA. Foto: Fotolia.
  2. Paradisön Aruba. Foto: Pernilla Sjöholm.
  3. Frid i indiska öknen. Foto: IBL.
  4. Paddling på Zambezifloden.
  5. Närgångna gorillor i Rwanda.
  6. Transsibiriska järnvägens magi.
  7. Het vandring i Turkiet.
  8. Vin och djurliv i Sydafrika.

Vilket är världens finaste land?

Brasilien kammade hem topplaceringen tack vare sina fantastiska sevärdheter som till exempel Iguaçufallen som ligger vid gränsen mot Argentina. Det högsta fallet är det hästskoformade Djävulsgapet med en fallhöjd på 80 meter. Eftersom det är så fuktigt och disigt kan man se vackra regnbågar i luften.

Vilken stad har mest turister?

Bangkok är världens mest besökta stad. Den tionde upplagan av Mastercards årliga undersökning Global Destination Cities Index, visar att antalet internationella övernattande besökare har ökat med 76 procent sedan 2009.

Vad är det finaste landet i Europa?

1. Skottland. Och längst upp i topp hittar vi Skottland! Rough Guides läsare rankar landet som det absolut vackraste i världen, och det är inte svårt att förstå varför.

Share this post