Ny

Kan man handtvatta med diskmedel?

Kan man handtvätta med diskmedel?

Ett gammalt tips mot fläckar är att gnugga lite försiktigt med Yes diskmedel innan tvätt, oavsett vad du tvättar med sen.

Är Yes diskmedel bakteriedödande?

En undersökning som konsumentverket gjort visar också att vanligt diskmedel dödar bakterier lika effektivt som de diskmedel där antibakteriella medel tillsatts.

Är Yes och Fairy samma diskmedel?

Fairy är ett sådant. Vi säljer Fairy Megafyndbilligt och den är faktiskt precis lika bra som det YES-diskmedel du brukar använda. Och det är inte så konstigt. Det är nämligen samma produkt!

Kan man handtvätta med vanligt tvättmedel?

Det får gärna vara ett tvättmedel speciellt avsett för att handtvätta kläder, men har du inget tillgängligt går det vanligtvis bra med ett flytande milt tvättmedel utan blekmedel i. Se till att tvättmedlet lösts upp ordentligt innan du fortsätter tvätten.

Vad kan man göra med diskmedel?

Diskmedel oväntat bra till allt – 10 smarta knep

  1. Få finare orkidéer med diskmedel.
  2. Diskmedel som fönsterputs.
  3. Få dina smycken skinande rena.
  4. Diskmedel som maskindiskmedel.
  5. Rengör hårborstar och kammar.
  6. Få bort oljefläckar från betonggolv.
  7. Gör ren köksfläkten hur lätt som helst.
  8. Ta bort fettfläckar från kläder.

Är diskmedel desinficerande?

– Du kan exempelvis använda handsprit, tvålvatten eller diskmedel. Det dödar inte exakt varenda viruspartikel, men väldigt, väldigt många, säger han. En klassisk putsduk – försiktigt blötlagd om prylen klarar det – är ett bra sätt att fräscha upp skärmar.

Har Yes diskmedel blivit sämre?

Yes båda diskmedel innehåller allergena parfymer och konserveringsmedel och ämnen med långvarig miljöeffekt. W5 innehåller även hormonstörande ämnen, Benzyl salicylate, ett ämne som används som en tillsats till parfymämnen. – Det påverkar ju inte diskförmågan, utan får diskmedlet att lukta gott.

Vad hette YES tidigare?

Sedan tidigare fanns Fairy i bland annat Eng-land men marknadsundersökningar visade att svenskarna hade svårt att ta till sig det svåruttalade namnet. Istället valde man 1961 att introducera Yes, som var mer lätthanterligt. Det är bara i Sverige som produkten heter Yes.

Är Fairy giftigt?

Inga farliga reaktioner kända.

Share this post