Trendig

Har man ratt att fa reda pa budgivare?

Har man rätt att få reda på budgivare?

Spekulanten har inte rätt att få uppgifter om vilka de övriga budgivarna är, vilka bud de har lämnat eller vilka villkor de har diskuterat. Efter försäljningen har en spekulant enbart rätt att få information från mäklaren om att bostaden har sålts till någon annan.

Vad gäller vid budgivning på hus?

Säljaren bestämmer över budgivningen Säljaren bestämmer i samråd med fastighetsmäklaren om det ska vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Vad menas med eller högstbjudande?

Högstbjudande = vilket bud som helst som är lika med eller högre än annonspris.

Vad är ett Mäklaruppdrag?

Min mäklartjänst är uppbyggd med utgångsläge från hur jag själv skulle önska att det var om jag skulle sälja eller köpa bostad. Jag kommer att göra mitt yttersta för att göra dig lika nöjd som mina andra uppdragsgivare och kunder. Ledorden är omtanke, kompetens och resultat. Välkommen!

När ska man anmäla utebliven betalning Tradera?

Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat. Medlemmar som upprepade gånger inte betalar för vunna auktioner eller fast pris-annonser kan komma att få sitt konto avstängt på Tradera.

Kan man lägga lägre bud än utropspris på Tradera?

Ett reservationspris gör bara att man kan ha ett lågt utgångspris tex 1kr men inte förrän det når en viss summa så blir vara såld. Ofta ser man sådana auktioner där ingen vågar bjuda och tillslut skriver säljaren ut i auktionen hur högt reservationspriset är.

Får man veta vilka som är budgivare?

Efter försäljningen har övriga spekulanter enbart rätt att veta att bostaden eller fastigheten såldes till någon annan, de har ingen rätt att få ut uppgifter om personer som lagt bud.

Vad är Köparskydd?

När du betalar med Paynova så har du köparskydd med Tradera i din affär. Oavsett om du väljer att betala med faktura eller delbetalning.

Vad betyder utropspris på Tradera?

Välj om du vill sälja till fastpris eller auktion. De flesta objekt på Tradera säljs via auktionsformatet. Du sätter ett utropspris och objektet går till högstbjudande när annonsen gått ut.

Share this post