Frågor

Hur ofta ska man injicera Testo?

Hur ofta ska man injicera Testo?

Testosteron tas antingen som gel eller genom injektion med spruta. Gel ska smörjas på kroppen varje dag. Tar du sprutor är det vanligast att du tar dem var tionde till var tolfte vecka, men det är individuellt och avgörs av hur din kropp tar upp och reagerar på testosteron.

Hur får man tag på anabola steroider?

Det är olagligt att använda, ha, köpa, sälja, ge bort, tillverka eller ta in anabola steroider i landet. Det är bara lagligt om en läkare har skrivit ut det som läkemedel på recept. Det kan innebära stora risker att köpa AAS på internet från försäljare. Du vet aldrig vad du får, det kan innehålla vad som helst.

Vad händer om män injicerar i en nerv?

INJICERA ALDRIG I EN ARTÄR! Du har även nerver på olika ställen över hela kroppen. De förmedlar information fram och tillbaka mellan hjärnan och kroppen, så att du kan känna av och uppfatta rörelser, smärta och beröring. INJICERA ALDRIG I EN NERV!

Vad händer om män injicerar fel?

Att ’missa kärlet’ vid injicering förorsakar ofta bölder. Dessa försvinner oftast inom loppet av en eller ett par dagar. Observera området runt bölden och låt det vila. Uppsök läkare ifall tillståndet förvärras eller bölden inte försvinner.

Hur män injicerar?

injicera åt rätt håll så håller dina blodkärl längre. Det är mindre riskfyllt att injicera på dessa ställen. Injicera inte i kärl där du känner pulsationer/hjärtslag. Att injicera i ljumsken är farligt då det finns nerver och artärer nära venerna där, samt att det finns mer bakterier i detta område.

Vilken nål användar män till Testo?

Denna spruta på 5 ml har en nål/kanyl med storleken 0,6 x 25 mm och 23G. Sprutan med kanyl säljs styckvis individuellt sterilt förpackade men en hel kartong innehåller 10 stycken. Sprutan har en transparent cylinder med tydlig gradering i svart.

Share this post