Rekommendationer

Vad ar Rodceder?

Vad är Rödceder?

Rödcederträdet tillhör släktet enar. Ur cederträdet utvinns en slags eterisk olja som kallas rödcederolja, som är en 100% naturlig och giftfri produkt i sin renaste form. Rödcederoljan har bevisat goda effekter på såväl insekter som hud och hår.

Vart kan man få tag i Cederolja?

Köp Better You Rödcederolja Eko Eterisk Olja, 10 ml på Kronans Apotek.

Vad doftar cederträ?

Men hur är det med nackdelarna? Cederträ har många användningsområden. Bland tröjor, skjortor och underkläder i garderoben sprider det en mild väldoft som även används i parfymer samtidigt som det skyddar det dina kläder mot silverfiskar, mal och pälsänger.

Vad gör cederträ?

Träslaget används till allt från blyertspennor, fasader, humidorer, galgar och skoblock. De två som sistnämnda användningsområdena är de vi kommer att fokusera på idag. Cederträ är känt för sin brunröda nyans och doftarom som inte sällan används i parfymer.

Är Cederträolja farligt?

Rödcederolja är inte farlig för människor eller djur om den används på rätt sätt. Det mesta kan tyvärr vara farligt om det används fel, exempelvis om ett barn eller en hundvalp sätter något i halsen eller konsumerar något olämpligt. Därför bör oljan alltid förvaras säkert och ofrånkomligt för barn.

Vart kan man köpa Cederträolja?

Om du vill hitta rödcederolja i fysisk butik så har du nog bäst chans hos en välsorterad järnhandel. Det snabbaste och enklaste är troligtvis att köpa rödcederolja online, exempelvis här.

Var kan jag köpa cederträ?

Specialister på Cederträ, Cumaru och Ipe Vi är en av marknadens främsta leverantörer av trall, golv, inredning, staket och paneler av träslagen Cederträ, Cumaru och Ipe. Träslag som vi tycker är fantastiska, utseendemässigt och kvalitetsmässigt.

Är cederträ lätt?

Träslaget ceder är mycket lätt att bearbeta samt att det är lätt att limma och att spika.

Är Cederträolja giftigt?

Var köper man Rödcederolja i butik?

Share this post