Ny

Vad ar en bat vard vikingline?

Vad är en båt värd vikingline?

Värdet av en Båt är 0,10 kr. Om du t ex ska köpa en dagskryssning för 60 kr kan du betala den med 600 Båtar.

Måste man ha hytt på Viking Line?

För att ha rätt till full återbetalning för avbokningar närmare än 24 timmar innan avresa krävs läkarintyg. Ett läkarintyg täcker för den berörde resenären samt dennes resesällskap i samma hytt och ska vara Viking Line tillhanda inom 10 dagar från den bokade avresetidpunkten.

Får man ha med sig mat på kryssning?

Det är förbjudet att konsumera mat som tagits med ombord i fartygets restauranger med undantag av särskilda dieter eller barnmat och drycker. Passagerare får inte föra ombord mat och alkohol till resor som organiseras av tredje part, specialavgångar eller specialkryssningar med undantag av särskild kost eller barnmat.

Kan man dricka kranvatten på Viking Line?

Dessutom är alla våra resmål cykelvänliga. Ta med din egen vattenflaska och fyll på med kranvattnet ombord.

Hur många fartyg har Viking Line?

Viking Line bedriver kryssnings- och färjetrafik med de sju helägda fartygen Viking Cinderella, Gabriella, Mariella, Viking Grace, Amorella, Rosella och Viking XPRS.

Kan man röka på kryssning?

Rökning (inklusive elektroniska cigaretter) är inte tillåtet i hytterna, på hytternas balkonger eller någonstans som inte är uttryckligen angivet med skyltar och askfat. Bolaget förbehåller sig rätten att ta ut en avgift om passagerare röker inom icke-rökområden på fartyget.

Hur mycket får man handla på Cinderella?

Du får ta med dig 1 liter sprit eller 2 liter starkvin inklusive mousserande vin, 4 liter vin och 16 liter starköl utan att betala några avgifter.

Hur mycket sprit får man köpa på Viking Line?

EU:s riktlinjer för alkoholinförsel från Finland och övriga EU-länder till Sverige innebär att den som är över 20 år får, för egen konsumtion, ta in 10 liter starksprit, 20 liter starkvin, 90 liter vin och 110 liter starköl till Sverige.

Share this post