Allmänning

Hur behandla Hamsterpasar?

Hur behandla Hamsterpåsar?

Med tiden får vi en mer slapp käklinje och även ”hamsterpåsar” som hänger mer eller mindre. Här kan man behandla med filler så att käklinjen blir mer tydlig igen och så att ”hamsterpåsarna” inte syns lika tydligt. Det ger ett yngre och piggare utseende.

Vad är bäst Microneedling eller Dermapen?

Dermapen är den säkraste och mest kontrollerade behandlingen med microneedling på marknaden som ger optimala resultat. I behandlingen används enbart sterila engångsnålar, vilket innebär en säker behandling och minskar risken för infektion och biverkningar. Varje microneedling-behandling utförs efter dina behov.

Hur blir man av med Hamsterkinder?

Vissa kunder har så kallade pre-jowls, eller hamsterpåsar. Är hudkvalitén fin och vi har en bra spänst att jobba med kan vi genom att injicera fillers kring hamsterpåsen och runt hakan för att jämna ut dess intryck. Andra behandlingar vi utför när vi gör ansiktskonturering är fillers i tinningarna.

Hur få bort rynkor på överläppen?

Rynkor runt munnen, framförallt på överläppen dyker upp med åren. Dessa rynkor, även kallade rökrynkor eller pussrynkor går att behandla med fillers och botulinum toxin. När fukten och spänsten minskar i huden så uppträder ibland tvära linjer på överläppen som man upplever som ålderstecken.

När ska man inte göra Dermapen?

Även ingen botox/fillers 2 veckor före eller efter din Dermapen behandling. Behandlingen kan ej utföras om du är gravid eller ammande.

När ska man inte göra microneedling?

Långt de flesta kan behandlas med Microneedling, men om du har något av följande så är Microneedling inte rekommenderat, Gravid eller ammande. Ingen brun-utan-sol kräm, minst en vecka innan behandlingen. Medicinsk behandling av Acne (avvakta minst 6 månader), mild Acne kan med fördel behandlas med bra resultat.

Laserbehandling 4D Då hudens olika bindvävslager förnyas, reduceras både nasolabialfårorna (rynkan från näsvinge till mungipa), vecket från mungipa till haka (de sk hamsterpåsarna) samt hudens porer. Vi rekommenderar att 4D-behandlingen görs som en kur på 3-4 gånger, med ett mellanrum på ca 4-6 veckor.

Share this post