Ny

Hur ofta ska man gora laserbehandling?

Hur ofta ska man göra laserbehandling?

I de flesta fall krävs 5-8 behandlingar. Anledningen till detta är att håret i de vilande hårsäckarna saknar pigment och kan därför inte upphettas av laserljuset. Man ska låta det gå 2-3 månader mellan behandlingarna för att träffa stråna i sin växtfas så jämt som möjligt.

Hur ofta ska man Lasra underlivet?

Vill du veta ett exakt pris så bör du boka en kostnadsfri konsultation. Normalt utförs behandlingarna för underliv med cirka 4 månaders mellanrum, detta för att håret växer i olika faser. raka dig (cirka ett dygn) före din behandling. vaxa ej då det måste finnas hår kvar för att du ska uppnå ett bra resultat.

Hur ofta ska man använda IPL laser?

När du har gjort klart din behandling och hårväxten ligger vilandes i upp till 8 veckor* efter sista behandlingen så behöver IPL-behandlingen upprepas var fjärde till var åttonde vecka för ett riktigt långvarigt resultat. För bästa resultat – se till att göra behandlingarna noggrant och enligt ditt behandlingsschema.

Hur lång tid mellan laserbehandlingar?

Hur länge måste jag vänta mellan varje behandling? I regel mellan 4-10 veckor. Detta beror på att man måste just vänta tills vilande hårsäckar blir aktiva igen. Det är för det mesta ingen nackdel att att vänta längre eftersom en behandling blir effektivare ju mer hår som vuxit ut.

Kan man använda IPL varje dag?

IPL en kommer åt de aktiva hårsäckarna. Vilande hårsäckar saknar pigment och upphettas därför inte av ipl-pulserna. Eftersom håret befinner sig i olika faser och man endast kan behandla hår i växtfas bör behandlingen upprepas normalt sett 3-6 gånger. Det är individuellt.

När försvinner håret efter laser?

Håren lossnar på det behandlade området efter ca 1-3 veckor, när den lilla hårresarmuskeln släpper resterna av det som ligger kvar i hårsäcken, då först kan man se det färdiga resultatet av en behandling. Vilande hårsäckar påverkas inte av behandlingen utan bildar nya hår som vanligt.

Share this post