Allmänning

Far man ha hund pa Brillo?

Får man ha hund på Brillo?

Hos oss sitter du på första parkett med utsikt över folkvimlet på Sturegatan. Du vet väl att du får ta med dig din hund? Vi erbjuder alla våra fyrbenta vänner en svalkande skål med vatten så att de kan släcka törsten i värmen.

När öppnade Taverna Brillo?

– Den här gången har vi låtit oss inspireras av det italienska köket och restaurangen skiljer sig dessutom från våra övriga genom att sälja blommor, glass, pizza, bröd, charkuterier och färdiglagad mat, berättar PG Nilsson. Taverna Brillo öppnar 7 december i hörnet Sturegatan och Humlegårdsgatan.

Får man ha hund på eataly?

Restaurangen välkomnar hundar både i baren och i matsalen. Vid ankomst får hunden en vattenskål och ett tuggben.

Får hunden följa med på restaurang?

I samband med den nya lagstiftningen inom Livsmedelshygien har nu förbudet för att inte få ta med sig husdjur på restauranger och caféer slopats. Anledningen till att förbudet slopas är att man inte ser några hygienskäl som skulle tala för ett förbud.

Får man ha med sig hund på NK?

NK välkomnar hundar i båda varuhusen, förutom på varuhusens caféer, restauranger och matavdelningar, där hundar är förbjudna. Undantaget är ledarhundar som välkomnas som hjälpmedel för synskadade personer.

Får man ta hunden med sig till Mall of Scandinavia?

Samma sak gäller i Mall of Scandinavia. Bromma Blocks, NK, Gallerian, Kista galleria och Åhlénshusen är däremot exempel på centrum som släpper in fyrbenta sällskap. – I Västermalmsgallerian är det urtrevligt – där känner man sig jättevälkommen. Det är så ologiskt att Solna gör tvärtom.

Vem äger svenska brasserier?

PG Nilsson, grundare av Svenska Brasserier som står för klassiska ställen som Sturehof, Teatergrillen, Riche och Taverna Brillo, har under pandemin uttryckt stor besvikelse över det statliga stödet under året med negativ omsättningsutveckling.

Vart tog Anders Timell vägen?

Anders Timell: ”Jag ska in i branschen igen” Han har hållit låg profil sedan han lämnade jobben på Mix Megapol och restaurangerna Riche och Teatergrillen i vintras. Nu berättar Anders Timell för första gången om sina framtidsplaner. – Jag ska in i restaurangbranschen igen, säger han till Nöjesbladet.

Får man ha hund i Sickla Köpkvarter?

Info om husdjur i Sickla I våra butiker Zoo.se samt Simbi får man ta med sig sin hund eller annat husdjur. I Monteringshallen är det också tillåtet dock ej i Gallerian samt Magasinet.

Share this post