Allmänning

Varfor blir naglarna bruna?

Varför blir naglarna bruna?

Så yttrar det sig: En brun eller svart strimma ”följer med” nageln från nagelbandet ut mot fingertoppen. Orsak: Oftast beror det på pigment som lagras in uppe vid nagelbandet – alltså en leverfläck. När nageln växer tar den med sig pigmentet, och det bildas en strimma i fingrets riktning.

Vad är permanent lackning?

För dig som tröttnat på att vanligt lack flagnar och nöts bort på bara några dagar. Det permanenta lacket som är skonsamt och lätt stärkande för dina naturliga naglar. Du slipper sitta och vänta på att lacket ska torka då Gellacket härdas direkt i led lampa.

Hur tar man hand om Gelenaglar?

Skydda dina gelénaglar genom att använda en kniv eller dylikt när du ska öppna en burkläsk tex. Gummihandskar på när du städar, diskar eller arbetar i trädgården. Har du fått skit under nageln så använd en mjuk nagelborste! Använd absolut inte något vasst under nageln för att ta bort skiten.

Hur blir man av med missfärgade naglar?

”Täck hela din nagel i whitening tandkräm, ha på det i 10 minuter och kör en scrub med en nagelborste. Voilá! En perfekt nagel igen”, skriver hon.

Hur länge kan man ha nagel förlängning?

Hur länge håller en nagelförlängning? En nagelförlängning varar i ca en månad och därefter bör man fylla ut utväxten, eftersom dina naglar växer så följer det påbyggda materialet med.

Hur ofta Gellack?

Gellack går att få som helfärg och fransk design, med lättare dekor såsom handmålat, stenar, stämplar m.m. Vi rekommenderar enkel manikyr var 3:e vecka, spa var 6:e samt paraffinbad vid behov. Givetvis väljer du som kund hur ofta du vill komma och du kan utföra behandlingarna både med kortare och längre mellanrum.

Hur mycket kostar det att fixa naglar på salong?

PRISLISTA

Pulverteknik Fullt set Påfyllning
Manikyr med Gelish / Shellac 350 kr 395 kr
Fransk manikyr med Gelish / Shellac 420 kr 470 kr
Pedikyr med Gelish / Shellac 500 kr 550 kr
Fransk Pedikyr med Gelish / Shellac 570 kr 620 kr

Share this post