Frågor

Hur mycket tjanar en Fartygskapten?

Hur mycket tjänar en Fartygskapten?

Genomsnittslönen i lägsta befattning är runt 30 000 kr per månad. Efter två år i tjänst kan en högre befattning erhållas och då stiger lönen till runt 40 000 kr per månad. Efter ytterligar ett par år kan de högsta befattningarna erhållas och då stiger lönen ytterligare men hur mycket beror på storlek och typ av fartyg.

Vad tjänar en Lättmatros?

32 900 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket tjänar man som kapten?

Så mycket tjänar en Kapten i Sverige En Kapten i Sverige tjänar i snitt 46 100 kr i månadslön. Lönen för en Kapten kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar.

Vad tjänar ett befäl?

I dag är lägstalönen för en nyutexaminerad specialistofficer respektive officer 27 000 kr. Medianlönen för en 35-årig officer/specialistofficer inom Försvarsmakten är 34 900 kr och för en 45-åring 43 300 kr (i underlaget ingår allt från den färskaste specialistofficer till generalerna).

Vad gör en Lättmatros?

Underhållsarbete kan innebära allt från att måla, smörja och att hålla rent. En lättmatros utför också reparationer av maskiner och annan utrustning på däck. En lättmatros hjälper även till vid lastning och lossning och kontroll av fartygets kranar och truckar ingår i dina arbetsuppgifter.

Hur mycket tjänar man på Stena Line?

18 kronor i timmen för jobb på Stena Lines lyxfärjor.

Hur mycket tjänar en Båtman?

45 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad tjänar en kapten på Viking Line?

45 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Share this post