Trendig

Vilken traning ar bast for magen?

Vilken träning är bäst för magen?

Knäindrag med pilatesboll Den här övningen är inte bara en superövning för mage och bålmusklerna! Några av fördelarna är att den ökar styrkan i hela kroppen och förbättrar både hållningen och balansen. Det kommer sedan vara fördelaktigt i alla övningar du genomför när du tränar.

Är Magtränare bra?

Ofta när man säger ”magtränare” är det den här typen av redskap man syftar på. Det finns inte så många olika modeller att välja mellan (endast 2-3 stycken vad vi sett). Denna modell från Abilica är allra bäst och mest prisvärd enligt oss. Abilica har ett bra rykte och gör kvalitativa och prisvärda träningsredskap.

Hur får man stark bål?

  1. 4 effektiva bålövningar – helt utan redskap. Oavsett vilken rörelse vi utför när vi tränar så utgår alltid våra rörelser från bålen.
  2. Sned planka. Denna övning är en variation av plankan och den tränar bålen med fokus på de sneda magmusklerna.
  3. Rygglyft – Prone snow angel.
  4. Mountainclimbers.
  5. Cykla med twist.

Hur lång tid tar det att träna upp bålen?

Hur lång tid det tar innan du ser resultat är ju individuellt. Hur ska jag träna magen? – Olika typer av bålövningar gör olika saker. Men som med resten av kroppen vill man träna bålen i flera olika plan, det vill säga framåt och bakåt, i sidled och i rotation.

Lyft benen uppåt till horisontellt läge, sänk benen sakta nedåt tills de nästan träffar golvet och repetera. Sitt på en matta med böjda höfter och knä och med en hantel i båda händer framför dig. Luta överkroppen lite bakåt och rotera överkroppen sakta mot varannan sida. Ligg på rygg med armarna snett ut åt sidan.

Kan man träna sig till platt mage?

Träning är bland det viktigaste du kan göra för att få en plattare mage utan att gå ned i vikt. Naturligtvis fungerar övningar som bränner fett på alla delar av kroppen och kan därför också bidra till en platt mage.

Share this post