Allmänning

Vad far en samordnare i lon?

Vad får en samordnare i lön?

Medianlönen för en samordnare är 35 869 kr i månaden, enligt Fackförbundet ST:s lönestatistik. En medianlön är den mittersta siffran i lönestatistiken för yrkesgruppen. Konkret innebär det att ena hälften av yrkesgruppen tjänar mindre, andra hälften tjänar mer.

Vad krävs för att bli koordinator?

Lämplig utbildningsbakgrund för en koordinator är att man har någon form av eftergymnasial utbildning – på högskola/universitet eller på en yrkeshögskola. För att kunna jobba som koordinator kan man satsa på att utbilda sig till en projektledare inom den branschen, i vilken man vill arbeta som koordinator.

Vad gör en Personalsamordnare?

Planerar och organiserar rekrytering, utveckling, omplacering och avveckling av personal. Upprättar personalbudget och utbildningsplaner. Deltar i förhandlingar om löner, anställningsvillkor samt tolkar och informerar om arbetsrättsliga lagar och avtal.

Vad tjänar en samordnare på länsstyrelsen?

Löneskillnader mellan män och kvinnor

År Medellön kvinnor Medellön män
2017 33 800 kronor 33 800 kronor
2018 34 900 kronor 35 000 kronor
2019 35 500 kronor 34 900 kronor
2020 36 200 kronor 35 700 kronor

Vad gör en samordnare inom LSS?

Som samordnare kommer du att arbeta som stödassistent ute i verksamheten, ibland mer och ibland mindre beroende på läget i verksamheten. Detta innebär att du kommer vara med och skapa förutsättningar för trygghet, personlig utveckling och goda levnadsvillkor genom att erbjuda stöd och service till kunderna.

Vad gör en Verksamhetskoordinator?

Som verksamhetskoordinator leder, driver och utvecklar du arbetet med att ta fram enhetens gemensamma arbetssätt. En viktig arbetsuppgift är att identifiera vilka behov som finns och se vilka delar i arbetet som behöver tydliggöras.

Vad gör en Kontorskoordinator?

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta emot besökare i receptionen, se till att kontorets allmänna ytor hålls städade och iordning, svara i telefon för våra svenska kontor, göra diverse inköp och ha kontakt med olika leverantörer som t. ex. städbolag och felanmälan.

Share this post