Blogga

Nar borjar tagen ga igen?

När börjar tågen gå igen?

Från 2022 kommer tågen börja gå i trafik. Resenärerna kommer att få en fräschare, tillgängligare och säkrare miljö när de reser med Roslagsbanan.

Varför går inte tågen till Göteborg?

Sedan i april går inga tåg mellan Gamlestaden och Göteborg C på grund av markarbeten för Olskroken planskildhet. Under tre veckor i sommar – den 27 juni-18 juli – utökas arbetet vid Olskroken, vilket innebär att fler tågsträckor påverkas. Detta gäller: Observera att vissa dagar kan ha ett annorlunda upplägg.

Hur mycket är tåget försenat?

Vid 20 minuters försening ersätter vi 50% av biljettpriset. Vid 40 minuters försening ersätter vi 75% av biljettpriset. Vid 60 minuters försening ersätter vi 100% av biljettpriset.

När stänger pendeltåget?

Sträckan som berör pendeltåg och fjärrtåg under den första perioden, 4 juli till 9 augusti är: Stockholm City / Stockholm Central till Jakobsberg (pendeltåg) respektive till Bålsta (fjärrtåg).

När byter SL tidtabell?

Ny tidtabell för SL-trafiken. Den 12 december går SL över till 2022 års tidtabell. Redan nu finns alla avgångar sökbara på sl.se och i appen. I den nya tidtabellen är de valt att hålla nere på antalet större förändringar eftersom de först vill se hur resandet utvecklar sig efter pandemin.

När börjar tågen gå till Oslo?

SJ kommer att trafikera Stockholm – Oslo igen med start den 12 december. Den norska regeringen har tillsammans med norska myndigheter meddelat att persontågstrafik tillåts över den norska gränsen från den 6 oktober.

När börjar Roslagsbanan gå 2021?

Arbetet med Roslagsbanan tar julledigt mellan den 21 december 2020 och den 4 januari 2021. Fram till nästa avstängning i juni 2021 är arbetstiderna vardagar mellan klockan 07.00 – 19.00.

Varför ställs tågen in?

Trafikverket ställer in hälften av alla tågavgångar genom Stockholm i helgen på grund av sjukdomsbortfall i personalen på trafikledningen – och det kan bli fler inställda avgångar. – Det finns alltid risk för det, säger Bengt Olsson på Trafikverket.

Hur många tåg kommer fram i tid?

Sett till hela tågsystemet kommer nio av tio tåg fram i tid.

Share this post