Ny

Vem har bast Hundforsakring?

Vem har bäst Hundförsäkring?

Vilken är den bästa hundförsäkringen? I vår sammanställning av hundförsäkringar har vi utsett Many Pets till bäst i test 2022 baserat på kundomdömen. ManyPets hundförsäkring har ett högt veterinärvårdsbelopp (upp till 140 000 kronor), självrisk från 0 kronor och en självriskperiod på hela 365 dagar.

Vad tycker ni om Agria?

Aldrig fått ersättning för något av min… Aldrig fått ersättning för något av min katts veterinärbesök och har dessutom blivit otrevligt bemött flertalet gånger. Om ni ska försäkra era husdjur, välj inte agria!!!

Är Folksam Hundförsäkring bra?

Omdöme Folksam Hundförsäkring Folksam hundförsäkringar finns i tre olika nivåer som alla har för- och nackdelar. Populärast är Mellan och Stor som erbjuder lite mer omfattande skydd samt allmänt bättre villkor. Tilläggsförsäkring som livförsäkring är ett bra alternativ för flera hundägare.

Är svedea Hundförsäkring bra?

Svedeas hundförsäkring får betyget 3/5. Svedeas hundförsäkring ger bland annat bra ersättning för medicin. Hos Svedea finns olika självrisker (både rörliga och fast) samt olika veterinärvårdsbelopp.

Vad tycker ni om ManyPets?

ManyPets är ett djurförsäkringsbolag, som fokuserar på att ge djurägare bra och säkra försäkringar. De är en utmanare som växer och är i skrivande stund en av de mest omtyckta bland svenska djurägare. ManyPets är rankad högst 2021 av Konsumenternas och har gott omdöme.

Hur mycket täcker Folksam Hundförsäkring?

Maxersättningen för Stor är 75 000 kronor. Väljer man Mellan ligger taket på 50 000 kronor, och med Bas kan man inte få mer än 25 000 kronor. Från att hunden är 8 år sänks dessutom taket för den maximala ersättningen per år.

Hur länge kan man försäkra en hund?

I de flesta djurförsäkringsbolag kan du teckna hundförsäkringen från det att din valp är sex veckor gammal utan någon övre gräns. Hos några bolag kan du inte teckna försäkring efter att din hund fyllt 7 år. I vissa försäkringar finns det en karenstid på 20 dagar.

Share this post