Rekommendationer

Hur anvander man iWhite?

Hur använder man iWhite?

Använd iWhite Instant 20 minuter per dag, 3 dagar i sträck. Effekten varar i flera veckor men är beroende av vad du äter och dricker. Du kan förbättra resultatet med 1-2 skenor när du vill fräscha upp ditt leende.

Är Belissas tandblekning bra?

Efter att ha frågat en del användare av Belissas Whitening produkter för tandblekning och även läst många omdömen så har vi kommit fram till att deras produkter är säkra för användning hemma och ganska effektiva där du som användare kan få goda resultat beroende på hur missfärgade dina tänder är..

Hur lång tid tar det att bleka tänderna?

Du måste vara minst 18 år och inte gravid eller amma för att bleka tänderna, enligt Läkemedelsverkets regler.

Hur ofta bleka tänderna Belissas?

Om du upplever att dina tänder inte blir vitare efter ett antal dagar kan det vara ett tecken på att du har nått ditt personliga maximala resultat. Om du redan har blekt tänderna tidigare kan du använda om våra Strips var 1-3 månad eller vid behov, 10-30 minuter om dagen i 1-5 dagar.

Hur länge ska man ha Belissas tandblekning?

Placera skenorna på tänderna och bit ihop. Slå på lampan och låt verka i 20 – 40 minuter. När behandlingen är klar, skölj munnen noga och borsta tänderna så att inte blekningsgelen ligger kvar mellan tänderna. Repetera under ett par tre dagar för att uppnå bästa resultat.

Hur mycket kostar det att bleka tänderna?

Vad kostar det att bleka tänderna? Priset för en tandblekningsbehandling varierar beroende på vilken metod du väljer. Den billigaste metoden kostar 2900 kronor medan den mest kostsamma kostar 4900 kronor. Viktigt att ha i åtanke är att det är två helt olika metoder som på grund av det också kan ge olika resultat.

Är Dentway säkert?

Som kund hos Dentway kan du vara trygg med att vi endast säljer produkter för blekning av tänder som är testade och godkända för försäljning. Produkterna som vi säljer bygger på en helt ny effektiv formel som är fri från peroxid. Den är skonsam mot både tänder och tandkött och verkar helt utan ilningar i tänderna.

Share this post