Trendig

Nar kommer posten pa lordagar?

När kommer posten på lördagar?

Vi levererar nu paket sex dagar i veckan och nära fyra miljoner svenskar kan därmed få leveranser hem eller till paketboxar även på lördagar. Från november 2021 utökade vi våra leveranser till att omfatta sex dagar i veckan.

Vilka dagar lämnar PostNord paket?

Sök utdelningsdag Sedan tidigare delas brev, tidningar och reklam ut varannan vardag i storstäderna med omgivande områden. Paket, Varubrev 1:a-klass, expressleveranser och post till postbox delas fortsatt ut varje vardag.

Kan man få post på lördag?

Uppsala, Helsingborg, Lund, Trelleborg, Landskrona och utvalda områden i Stockholm, Göteborg och Malmö kommer i ett första steg att kunna få leveranser hem på lördagar. I ett nästa steg får boende i fler av Sveriges större städer samma service.

Kan man hämta ut paket på en lördag?

Detta är också upprinnelsen till PostNords nya satsning med utdelning av paket till ombud på lördagar. Modejätten Boozt.com har varit först ut att prova tjänsten. I princip kan du beställa en klänning på fredagen, och hämta ut den hos ditt ombud på lördagen.

Finns det post på lördagar?

Får man brev på helgen?

Postnords åtgärdsplan för att förhindra förlust Ingen brevtömning på helgerna utan bara måndag–fredag. Regeringen har också gett klartecken till att det kan få ta upp till två dagar innan ett brev når fram till mottagaren jämför med det tidigare kravet att brev skulle vara framme efter en natts befordran.

Kan man få paket på helger DHL?

DHL Express hämtar upp paket från DHL SERVICE POINTS under normala arbetsdagar och -tider. Inga upphämtningar sker på helgdagar.

I takt med att allt fler e-handlar utökar PostNord sina leveranser till att omfatta sex dagar i veckan. Omkring två miljoner hushåll kommer att kunna få sina paket levererade på lördagar från och med mitten av november.

Är det postutdelning på lördagar?

Behovet av postutdelning på lördagar har minskat på senare år. Det gäller i viss mån posten till privatpersoner men framför- allt posten till företag, myndigheter och or- ganisationer, som får ungefar hälften av all post. Dessa har ju numera oftast stängt på lördagarna och tar hand om posten först på måndagen.

Varför levererar inte PostNord på helger?

Vi levererar nu paket sex dagar i veckan och nära fyra miljoner svenskar kan därmed få leveranser hem eller till paketboxar även på lördagar. Från november 2021 utökade vi våra leveranser till att omfatta sex dagar i veckan. Anledningen är förstås i grunden den ökade e-handeln.

Kan paket komma på lördagar PostNord?

PostNord levererar paket sex dagar i veckan. Nära fyra miljoner svenskar kan därmed få leveranser hem eller till paketboxar även på lördagar. Hemleverans på lördagar sker med tjänsten MyPack Home. Samtidigt har vi utökat lördagsleveranserna till ombud med tjänsten MyPack Collect och till PostNord Paketbox.

Ingen brevtömning på helgerna utan bara måndag–fredag. Regeringen har också gett klartecken till att det kan få ta upp till två dagar innan ett brev når fram till mottagaren jämför med det tidigare kravet att brev skulle vara framme efter en natts befordran.

Vilka dagar får man paket?

Vilka dagar kommer posten? Under 2021 har PostNord börjat med varannandagsutdelning i delar av Sverige. Om du fortfarande får post hem i brevlådan varje dag beror på var du bor och mer specifikt vilket postnummer du har. Nummer i södra Sverige som börjar på 20 till 29 fick det den 1 februari 2021.

Vilka dagar skickas paket?

Måndag-fredag 9:30-17:30
Lördag 10-15
Söndag 11-15

Får man post på söndagar?

Posten har tyvärr slutat att tömma brevlådor på helgen. Helgtömning på söndagar upphörde första juli 2019.

Share this post