Blogga

Kan man ha harborttagningskram i underlivet?

Kan man ha hårborttagningskräm i underlivet?

Använd alltid en ny rakhyvel och återfuktande produkter för att skona underlivet. Ett alternativ till rakning är att använda en hudvänlig hårborttagningskräm.

Kan man använda Veet?

Med Veet kan du njuta av len hud i upp till fyra veckor och du undviker att få ojämn hud. Du kan använda Veet hårborttagningskrämer runt bikinilinjen men var försiktig så den inte får kontakt med intima områden. Applicering för nära genitala områden kan ha skadlig effekt.

Hur bra är Veet hårborttagning?

Veet Hårborttagningskräm är ett mycket effektivt sätt att få bort oönskad hårväxt på kroppen. Resultatet håller upp till två gånger så länge som vid rakning då hårstråna tas bort vid hårroten. Fungerar på både långa, korta och mycket korta hårstrån.

Hur länge håller hårborttagningskräm?

Hårborttagningskrämer löser upp håret precis under ytan av huden, till skillnad från rakning som skär av håret precis ovanför hudytan. Detta betyder att du blir fri från stubb i upp till fyra dagar.

Hur trimmar man underlivet?

Tips på hur du rakar underlivet på bästa sätt Några tips på hur man rakar underlivet är att alltid raka medhårs och använda jämna, långsamma rörelser. Skynda inte på rakningen genom att raka med långa drag, ta hellre lite mindre hår i taget och rengör rakhyveln mellan varje drag. Det är värt de extra sekunderna!

Är Hårborttagningsmedel farligt?

Hårborttagningskrämer innehåller en viss typ alkaliska kemikalier som på ett säkert sätt reagerar med håret på kroppen. De bryter ner keratinet (proteinstrukturen av ditt hår), vilket gör att det försvagas och löses upp. Detta lämnar håret i ett gelé-liknande tillstånd som användaren enkelt kan torka bort.

Var kan man använda hårborttagningskräm?

Hårborttagningskräm ska helst bara användas på ben, under armar eller andra ställen på kroppen, och helst inte användas som intim-hårborttagning. Krämen kan vara tuff för huden, så du bör alltid testa på ett litet område innan du använder hårborttagningskräm.

Är det farligt att använda hårborttagningskräm?

Hårborttagningskrämer innehåller en viss typ alkaliska kemikalier som på ett säkert sätt reagerar med håret på kroppen. De bryter ner keratinet (proteinstrukturen av ditt hår), vilket gör att det försvagas och löses upp.

Hur ofta kan man använda hårborttagningskräm?

Alkoholbaserade produkter kan orsaka hudirritation och vi rekommenderar att du väntar 24 timmar efter hårborttagningen innan du applicerar dessa igen. FAKTA: Vaxprodukter ska endast användas en gång.

Kan man använda Veet i underlivet?

Självklart kan du det! Veet erbjuder dig lyxen att själv kunna ta bort håren och få den silkeslena känslan. Våra filmer och bruksanvisningar på förpackningen gör hårborttagning enkelt i hemmets trygga ramar. Bikiniområdet är känsligt och även om det kan vara frestande att raka där, rekommenderar vi att undvika det.

Share this post