Ny

Vad ar Voom?

Vad är Voom?

VOOM är en praktiskt vape som inte har några inställningar utan allting sker automatiskt i den här elektroniska cigaretten. VOOM använder sig också av förinstallerade coils i en pod där man kasserar podden efter att den har tagit slut.

Var kan jag köpa Juul?

Vi på cigge.se saluför användarvänliga & billiga vape startkit till den nya vejparen som inte besitter en lång erfarenhet utav el-cigaretter. Med ett stort utbud på användarvänliga startpaket så kan du enkelt komma igång med ditt vejpande utan krångel, du behöver endast köpa till e-juice till ditt startpaket.

Hur mycket nikotin är det i Voom?

Smaker till Voom – en enkel e-cigg Förfyllda tankar (poddar) till Voom (e-cigarett). Voom-poddar har en nikotinkoncentration på 20mg/ml.

Hur fyller man på Voom pod?

Påfyllningsbara pods från VOOM som är anpassade för VOOM pod system, dom här podsen kommer utan E-Juice och användaren fyller enkelt podsen med valfri E-Juice. Varje pod har en vätskekapacitet på 1.2ml. Du byter ut podden när smakproductionen reduceras eller om du får en bränd smak.

Var kan man köpa vape under 18?

Nej, vi har strikt 18-årsgräns oavsett vara på varje köp hos oss – både online på Vapes.se och i våra fysiska butiker. På webben sker legitimering först via kontroll av personnummer i kassan, bekräftelse med Mobilt BankID och därefter krav på legitimation vid uthämtning av varor som regleras av lag.

Hur farligt är VEJP?

E-cigarett användning kan innebära hälsorisker cancerframkallande aldehyder, irriterande ämnen och metaller. Ångan från elektroniska cigaretter kan innehålla hälsoskadliga partiklar. Användning av e-cigaretter kan orsaka korttidseffekter på hjärtfrekvens och kärl.

Är Salt nikotin farligt?

Det beror på hur du vejpar, använder du en RDA, RTA eller en tank som inte är till för MTL så rekommenderar vi inte att använda nicsalt då du kommer få i dig väldigt mycket nikotin på kort stund, risken med detta är illamående och obehag, använder man något större och kraftfullare rekommenderar vi en shortfill med …

Hur mycket nikotin i engångs vape?

En engångs vape innehåller inte tobak men enheten innehåller nikotin (20mg/ml) och kommer i formatet ”Nikotinsalt” vilket är en relativt ny typ av nikotin.

Share this post