Rekommendationer

Far gymnasieelever Mecenatkort?

Får gymnasieelever Mecenatkort?

Första kortet kommer i början av sommaren Du som börjar gymnasiet nu till hösten får ett tillfälligt Mecenatkort. Allt du behöver för att komma igång får du på posten i mitten av maj. Det är ett digitalt Mecenatkort och ger dig studentrabatterna redan sommaren innan du börjar på gymnasiet!

Hur länge är Studentkortet giltigt?

Kortet är giltigt en termin i taget och kommer uppdateras automatiskt så länge du fortsätter studera på gymnasiet. Gymnasiekortets giltighetstid har inget att göra med vilket examensdatum du har valt.

Hur kan jag bevisa att jag är student?

Du får din studentlegitimation ca 1-2 veckor efter att du registrerat dig och betalat medlemsavgiften. Det finns två företag, Studentkortet och Mecenat, som administrerar studentlegitimation. Som medlem i Kåren får du båda korten och båda är lika giltiga som studentlegitimation men innehåller olika rabatter.

Hur gör jag för att skapa ett nytt Apple-ID?

Välj Konto > Logga in i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret. Klicka sedan på Skapa nytt Apple-ID. Läs och godkänn villkoren och Apples integritetspolicy. Fyll i formuläret för att skapa ditt nya Apple-ID. Den e-postadress du anger blir ditt nya Apple-ID.

Hur ska du skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet?

Skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet 1 Tryck på Glömt lösenord eller har inget Apple-ID. 2 Tryck på Skapa ett kostnadsfritt Apple-ID. 3 Ställ in din födelsedag och ange ditt namn. Tryck på Nästa. 4 Tryck på Använd din nuvarande e-postadress eller tryck på Skaffa en gratis e-postadress för iCloud.

Hur gör du för att skapa ett adobe id?

Skapa ditt kostnadsfria Adobe ID. Gå till Adobe-kontosidan och klicka sedan på Skapa ett konto. Ange på skärmen Skapa ett konto de nödvändiga uppgifterna. Klicka sedan på Skapa konto. Obs! E-postadressen som du anger blir ditt Adobe ID, så använd en adress du använder ofta och kommer ihåg. Du kommer att få ett e-postmeddelande från Adobe med en

Share this post