Populära

Hur lang tid fran konsultation till operation?

Hur lång tid från konsultation till operation?

Efter jag har varit på konsultation, hur lång tid brukar man få vänta innan man blir opererad sedan? Väntetiden kan variera något över året och ibland även mellan de olika plastikkirurgerna. Räkna med en väntetid på cirka 3 till 6 veckor.

Vad kostar en konsultation?

En hudkonsultation kostar 350kr, den kostnaden dras av vid kundens första behandlingstillfälle om det sker inom en månad från konsultationstillfället. Hos en sjuksköterska 350 kr.

Hur lång tid tar en konsultation bröstförstoring?

Operationen görs i narkos och tar cirka 2 timmar. Du sover vanligtvis över en natt på kliniken. Det är bra om någon kan komma och hämta dig och följa dig hem. Operationen leder till ärr kring bröstvårtorna, från bröstvårtorna till vecken under brösten och vanligtvis också i vecken.

Vad kostar en bröst konsultation?

När du kommer på din konsultation kommer du tillsammans med någon av våra erfarna plastikkirurger gå igenom dina önskemål och förutsättningar för ett optimalt resultat….Operationsdagen.

Operationstid 1 timme
Konsultation 500:-
Pris Från 49 000:- (för fler alternativ, se prislista)

När ser man resultat efter bröstförstoring?

När kan jag se resultat? Då svullnad uppstår ser man inte resultatet direkt, utan det är först när svullnaden har gått ner som man kan se resultatet, vilket kan ta några månader.

Hur bra är Citadellkliniken?

Citadellkliniken är en klinik som håller hög standard och personalen är extremt välkomnande och tillmötesgående. Jag gjorde en bröstförstoring hos Dr. Peter Cosmo och kunde inte ha valt en bättre plastikkirurg, omhändertagandet och eftervården har varit av bästa kvalitet och det resultat jag fått är jag supernöjd med!

Hur mår man efter en bröstförstoring?

Vid det normala läkningsförloppet förbättras du för varje dag som går men du kommer antagligen känna dig öm och trött i ett par dagar till följd av din operation. Alla patienter känner obehag eller smärta efter en operation. Hur mycket är dock väldigt individuellt.

Share this post