Populära

Hur sager man upp sitt medlemskap pa Luxplus?

Hur säger man upp sitt medlemskap på Luxplus?

Du startar ditt medlemskap hos Luxplus genom att köpa en vara till medlemspris första gången du handlar. De första 30 dagarna av ditt medlemskap är kostnadsfria, därefter övergår det till ett löpande abonnemang hos Luxplus.se som kostar 89 kr i månaden. För att bli medlem i shoppingklubben måste du ha fyllt 18 år.

Vad är BonusCash?

Vad är BonusCash? Som medlem hos Luxplus tjänar du BonusCash när du handlar. Hur mycket BonusCash du tjänar beror på vilka produkter du köper. Dina intjänade BonusCash dras automatiskt av som rabatt på din nästa beställning.

Kan man handla på Luxplus utan medlemskap?

Hos Luxplus är det möjligt att köpa produkter både med och utan medlemskap. Genom att handla till våra medlemspriser samt godkänna våra köp- och medlemsvillkor ingår man ett medlemskap hos oss. De första 30 dagarna av medlemskapet är gratis och övergår därefter till ett löpande medlemskap som kostar 89 kr per månad.

Hur använder man bonus cash på Luxplus?

Du kan alltid se ditt BonusCashsaldo på din medlemsida när du är inloggad på Luxplus.se. Dina BonusCash blir automatiskt inlösta som en rabatt vid din nästa beställning i förhållandet 1:1, vilket innebär att 90 BonusCash ger dig en rabatt på 90 SEK. Intjänade BonusCash kan inte användas under den gratis provperioden.

Hur lång leveranstid har Luxplus?

Förväntad leveranstid är 2-4 vardagar. Leveranstiden räknas från när paketet skickas från vårt lager. Vi erbjuder gratis frakt till medlemmar, undantaget postboxar. Luxplus ApS har ansvaret för varorna fram tills att du mottager dem.

Vad är Luxplusdk?

Luxplus är en medlemsklubb som erbjuder stora besparingar på tusentals fantastiska produkter. Den första månaden är gratis (därefter 89,-/mån.) Och du kan säga upp medlemskapet när det passar dig.

Hur mycket kostar Luxplus?

Vad är Plusshop se?

Plusshop är delvis en webshop men också en medlemsklubb. Medlemskapet kostar 139 kr/mån. och ger dig tillgång till exklusiva och låga medlemspriser. Första månaden av medlemskapet är gratis och kan sägas upp när som helst.

Hur funkar Pluus?

Pluus.se är en medlemsklubb som garanterar medlemmar stora rabatter på välkända märkesvaror. När du är medlem i vår förmånsklubb, får du tillgång till 120.000 produkter till inköpspris. Det kostar 139:- att vara medlem hos Pluus.se och som medlem får du även fri frakt på alla dina inköp!

Share this post