Rekommendationer

Hur far man en rostfri flaktkapa?

Hur får man en rostfri fläktkåpa?

Gör så här:

  1. Blanda några droppar diskmedel eller såpa med varmt vatten.
  2. Doppa en mikrofiberduk i diskmedelslösningen eller såplösningen och torka det rostfria stålet.
  3. Torka rent med den torra mikrofiberduken.

Hur får man en skinande diskbänk?

Tips två – ättika och bikarbonat. Blanda en matsked bikarbonat med lite ättika. Fyll sedan på med två deciliter vatten och rör om med en sked. Häll ut blandningen över diskbänken och låt den dra in i några minuter. Ta din diskborste och börja gnugga och rengöra ytan innan du slutligen torkar av med en trasa.

Hur polera rostfritt stål?

Fyll en gryta med varmt vatten och några droppar diskmedel och lägg i det rostfria stålet i 10-15 minuter. Sedan kan du ta en tvättsvamp och rengöra försiktigt. Glöm inte att torka föremålen ordentligt med en ren kökshandduk efteråt, och var försiktig när du ska putsa och polera så att det inte blir repor.

Hur får man en rostfri diskbänk fin?

4 enkla sätt att hålla diskbänken superblank

  1. Gnugga med vinäger och diskmedel. Gnugga diskbänken med lite vinäger och diskmedel.
  2. Blanda ättika och bikarbonat. Blanda en matsked bikarbonat och lite ättika med cirka två deciliter vatten och häll ut på diskbänken.
  3. Spreja ättika och vatten.
  4. Polera med tidningspapper!

Kan man tvätta bort fingeravtryck?

Hand- eller fingeravtryck som ofta uppstår framför allt kring kylskåpshandtag, ugnsluckor och andra ytor där du ofta kommer åt med händerna. Ett städverktyg som är guld värt i köket är den vanliga mikrofiberduken. Med en torr mikrofiberduk kan du enkelt polera bort ränder efter vatten eller rengöringsmedel.

Hur man polerar avgasrör?

Med förutsättning att det är gjort i någon rostfri legering, börja med att stryka på betpasta och stålborsta sedan och tvätta rent. Använd handskar och skyddsglasögon, helst en ’heltäckande’ mask/skiva framför snoken och oömma kläder. Du får bort allt sot, smuts, etc och kan troligen sedan börja polera direkt.

Share this post