Ny

Hur anvander man Estrid rakhyvel?

Hur använder man Estrid rakhyvel?

När du står i duschen är det bara att pumpa ut en klick av vår veganska Watermelon Jelly, massera in i huden, och sätt igång och raka med din Estrid rakhyvel. Rakkrämen är skapad för att både rengöra huden samt fungera som ett raklödder som bidrar med fukt för att ge ett mjukt resultat.

Hur fäster man Estrid rakhyvel?

Modette har provat och utvärderat! ”Det är bra (och snyggt!) att man får med en vägghållare som man enkelt fäster på väggen då man ska undvika att lägga rakhyveln på golvet då den kan börja rosta och samla på sig bakterier när den kommer i kontakt med vatten.

Hur ofta ska man byta rakblad Estrid?

Estrid har däremot 5 blad, en vegansk fuktremsa och ett stålhandtag som håller länge. Hur ofta borde jag byta rakblad? Vi rekommenderar att du byter rakblad ungefär var 5-7e gång du rakar dig, men det beror även på hur stora områden du rakar. Men vassa blad är alltid att föredra om du vill känna dig superlen.

Var kan man köpa Estrid rakblad?

Ja, Estrid rakhyvlar finns att köpa på vårt Beauty sortiment i butik. Du kan se vart din närmsta H&M butik med beauty sortiment finns här https://www2.hm.com/sv_se/customer-service/shoppa-pa-hm/store-locator.html. Vi på H&M önskar dig en trevlig dag! Absolut bästa rakhyveln 😍 snygg är den också!

Hur säger man upp Estrid?

Du kan ändra din prenumerationsmodell och/eller avsluta prenumerationen genom att göra justeringar i ditt konto eller genom att kontakta oss via vår Kontaktinformation. Eventuella ändringar måste göras minst 24 timmar innan nästa beställning av Produkter behandlas.

Hur ofta byta Rakhuvud?

När du stänger rakhuvudet ordentligt hörs ett klickljud. När du har bytt ut rakhuvudena kan du återställa bytespåminnelsen genom att trycka på på/av-knappen i mer än 7 sekunder. Annars stängs bytesaktivatorn av automatiskt efter den nionde rakningen. Ersätt rakhuvudena vartannat år för bästa prestanda.

Är rakhyvlar veganska?

Rakhyvlar tillverkade av de stora företagen är sällan veganska och cruelty-free. Förutom att de djurtestas så kan de även innehålla animaliska ingredienser i den lilla mjukgörande remsan som vissa hyvlar har.

Hur många rakningar håller ett rakblad?

Hur länge ett rakblad håller varierar från person till person. Det beror bland annat på på hur grovt skägget är. I regel kan ett dubbelrakblad användas 6-10 rakningar, medan rakbladen till en flerbladshyvel inte alls håller lika länge.

Hur länge håller Estrid?

Hur ofta (välj mellan 60, 90 eller 120 dagar) du vill få hem nya blad är helt upp till dig. Betalning sker automatiskt genom din valda betalningsmetod. Och bara så du vet – du kan säga upp/ändra/tidigarelägga prenumerationen precis när du själv vill. 💜 Du uppdaterar enkelt din prenumeration från ditt konto.

Vad kostar Estrid rakblad?

Så vi bestämde oss för att skapa Estrid. En rakhyvel med fem supervassa rakblad, för alla olika kroppar. Om du väljer att raka dig, är du välkommen hos oss. Här kostar 4 nya rakblad 119 SEK, för du ska aldrig behöva betala mer för den du är.

Kan man köpa Estrid utan prenumeration?

För att få tillgång till Produkterna behöver du skapa ett Konto. Ett Konto skapas automatiskt när du beställer Produkter för första gången, och kan också skapas utan att registrera en Prenumeration. Det är inte tillåtet att överlåta Kontot till andra och du får endast registrera ett (1) Konto.

Hur mycket kostar Estrid i månaden?

Det är en prenumerationstjänst där du får hem rakhyvlar varje, varannan eller var tredje månad. Jag har valt var tredje månad då jag inte rakar mig så ofta. Startkittet ligger på 95:- och sen kostar det 119:- den månaden du valt att få hem nya rakblad. Dom själv beskriver det som en minimalistisk design och ergonomisk.

Share this post