Populära

Hur fungerar ett bokningssystem?

Hur fungerar ett bokningssystem?

Det finns flera olika sätt, men de vanligaste tidsbokningssystemen fungerar så här: Kunden bokar tid (via webbokning eller genom att ringa ett callcenter). Här kan kunden välja vilka tjänster han eller hon behöver samt föredragen enhet eller personal om dessa val finns tillgängliga.

Hur gör man en bokningssida?

Din egen bokningssida Det enda du behöver göra är att lägga till de tjänster du erbjuder och ange dina öppettider. Du kan även anpassa hur bokningssidan ska se ut, skriva egna utgående meddelanden och göra många andra inställningar för hur ditt konto ska fungera.

Vad är ett bokningssystem?

Ett bokningssystem är ett upplyftande verktyg som hjälper dig och ditt företag att vara bokningsbart dygnet runt! Ett bokningssystem frigör både tid för dig och dina kunder eftersom du inte behöver svara i telefon eller på mejl för att boka en tid och kunderna kan boka när det passar dem.

Hur funkar bokadirekt?

När en kund bokar en tid hos en tjänsteleverantör via Bokadirekt så samlas de personuppgifter tjänsteleverantören anser vara nödvändiga in. Uppgifterna behandlas vidare av Bokadirekt samt tjänsteleverantören under varsitt åtskilt ansvar. Personuppgifter samlas in om den som bokar eller skapar ett konto hos Bokadirekt.

Vad betyder bokar?

Ordet boka är en synonym till reservera och tinga och kan bland annat beskrivas som ”beställer”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av boka samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Hur tar man bort en recension på bokadirekt?

Om du har synpunkter gällande näringsidkare som använder plattformen men din tjänst/behandling är avslutad kan du inte längre lämna omdömen. Detta ger idkare möjlighet att styra över omdömen och bara ta bort de som inte passar. Notera att inga av de som säljer tjänster här har några negativa omdömen.

Vad är Time Center?

Visste du att kalendern i din Android-telefon egentligen är en Google Kalender? Din TimeCenter-kalender kommer snart att visas under Andra kalendrar. Den här kalendern kommer snart att visas på din Android-telefon.

Hur avbokar man på boka direkt?

Avbokning och ”No-show” Om du vill avboka din bokning ska du använda den avbokningskod i bokningsbekräftelsen som visas på skärmen efter bokning och som tillsänds dig via e-post. Avbokning ska göras, med avbokningskoden, på www.bokadirekt.se/cancel. Avbokning kan ej göras via mail.

Share this post