Ny

Hur lange haller sig blandad harfarg?

Hur länge håller sig blandad hårfärg?

Intensivtoning: Kallas också för semi-permanent hårfärg. Håller i cirka 20–30 tvättar.

Hur länge håller blandad blekning?

Så länge du hållerprodukterna väl förslutna och inte blandar med något. Produkterna är ju kemiskt behandlade och håller därför länge. Om produkterna i sig skulle börja klumpa sig och liknande, så har det blivit för gammalt.

Kan man spara oblandad hårfärg?

Hårfärgen blandas i en skål och appliceras med pensel. Flaskan och tuben kan återförslutas, så den oblandade hårfärgen kan sparas till nästa färgningstillfälle.

Hur får man bort mörk hårfärg?

Ta en skål och blanda vinäger och varmt vatten, lika delar av varje. Häll över håret och låt sjunka in, sätt över en plastpåse eller duschmössa och låt verka i 15-20 minuter. Skölj blandningen ur håret och schamponera, gärna två gånger. Förhoppningsvis ser du med egna ögon hur färgen rinner ut med duschvattnet.

Kan man lägga blekning på blött hår?

Det gäller även om du har använt produkten tidigare utan problem. Om håret ska vara blött eller inte när du färgar beror på produkten, kolla alltid instruktionerna noga. Men tvätta inte håret den dagen du tänkt göra behandlingen. Otvättat hår har en fet hinna på hårbotten som skyddar.

Kan man använda blekning dagen efter?

Om det finns blekning kvar när du ska färga bleks hårfärgen och resultatet blir dåligt. Om du skall använda hårtoning efter blekningen använd INTE balsam.

Kan hårfärg explodera?

Tryck kan då uppstå och flaskan kan explodera. Om du någon gång under behandlingen känner sveda, stickningar eller att utslag uppkommer, avbryt genast och skölj håret omedelbart och kontakta läkare vid behov. Inga metallföremål får användas under behandlingen.

Kan man spara toning?

En hårtoning är ett utmärkt val om du vill fräscha upp din hårfärg, testa en ny hårfärg eller bli av med gråa strån. Toningen är inte permanent och tvättas vanligtvis ut efter 6-8 veckor, beroende på vilket märke du använder dig av och hur mörk/färgrik nyans som du väljer.

https://www.youtube.com/watch?v=Ya9uQ3VpKmQ

Share this post