Frågor

Hur man gor rent Beautyblender?

Hur man gör rent Beautyblender?

Varmt vatten och tvål Tips nummer ett är att du lägger din beauty blender i en skål med varmt vatten och tvål. Låt den ligga i badet i 30 minuter, skölj den. Är det fortfarande smuts kvar kan du komplettera med extra tvål.

Hur ofta ska man tvätta sina borstar?

Om du använder dina sminkborstar varje dag rekommenderar vi att du tvättar dessa minst en gång i veckan för att få en så hygienisk smink-rutin som möjligt. De två viktigaste sakerna att tänka på är vad du tvättar dem med och att du får ut all rengöring ur borsten när du sedan ska läggen den på tork.

Hur länge kan man använda samma Beautyblender?

Är du noga med att tvätta din Beautyblender så håller den sig fräsch i åtminstone tre månader.

Kan en Beautyblender mögla?

Skulle er vara full av mögel kan ni försöka tvätta dem oftare/mer noggrant samt byta ut dem oftare. Jag har själv haft problem med tvätt då jag tycker svamparna aldrig blir riktigt rena. Diskmedel/tvål/schampo gör inte tricket alls, det finns alltid synligt smuts kvar på svampen.

Varför ska man blöta Beautyblender?

Genom att göra en Beautyblender blöt (och krama ur den ordentligt) innan du använder den mättar du svampen, och den absorberar inte produkterna du använder.

Hur lång tid tar det för borstar att torka?

Normalt sett torkar sminkborstar på 5-15 minuter. Ögonskuggsborstar och andra mindre borstar torkar på bara några minuter. Vill du att de ska torka snabbt kan du efter att du tvättat dom ta en bit papper eller en handduk och krama ur stråna. Jag brukar även skaka av borstarna lite snabbt för att få ur ännu mer vatten.

Hur länge kan man ha en Beautyblender?

Är du noga med att tvätta din Beautyblender så håller den sig fräsch i åtminstone tre månader. Dessutom är en Beautyblender ytterst hållbar, de faller inte sönder såsom vanliga trekantiga makeupsvampar tenderar att göra efter ett tag.

Hur länge kan man ha sminkborstar?

Sminkborstar. Dina sminkborstar kan faktiskt hålla en hel livstid om du köper verktyg med bra kvalitet och rengör dem rätt. Om du sminkar dig varje dag ska du tvätta borstarna en gång i veckan. Makeupsvampar ska dock tvättas efter varje användning då de är extra benägna att samla på sig smuts och bakterier.

Vilken är den bästa Beautyblender?

1. BeautyBlender Original

  • Real Techniques Miracle Complexion Sponge. En annan populär produkt vi valde att testa är Miracle Complexion Sponge från Real Techniques som blev vår testvinnare som bästa mellan.
  • Lyko Blending Sponge.
  • EcoTools Total Perfecting Blender.

Share this post