Trendig

Hur mycket merit behover man for att komma in pa Thoren?

Hur mycket merit behöver man för att komma in på Thoren?

Snittbetyg: 4,8.

Vilka linjer har TBS?

Management Program. Naturvetenskapsprogrammet.

  • Communication Program. Samhällsvetenskapsprogrammet.
  • Commerce Program. Försäljnings- och serviceprogrammet.
  • Business Program. Ekonomiprogrammet.
  • Hur många elever går på Thoren Business School?

    Antalet elever på skolan ökade under 2020 från 758 till 764 st. Andelen elever på skolan som tog examen med grundläggande behörighet minskade samtidigt från 87.9% till 87.9%. Den genomsnittliga betygspoängen minskade från 14.5 till 14.5. 87.9 % av eleverna på Thoren Business School Stockholm tog examen.

    Vilken skola har högst antagningspoäng?

    337,5 poäng: Tärnaby Alpina Gymnasium, Naturvetenskapsprogrammet, Tärnaby . 327,5 poäng: ProCivitas Privata Gymnasium Helsingborg , Naturvetenskapsprogrammet. 325 poäng: Södra Latins gymnasium, Naturvetenskapsprogrammet, Stockholm . 320 poäng: Skanskagymnasiet, Teknikprogrammet, Växjö .

    När börjar Sjölins gymnasium?

    Hösten 2022 startar Sjölins Gymnasium i Malmö!

    Vem äger Thoren Business School?

    Thoren Business School är ett antal fristående gymnasieskolor i Sverige. Gymnasieskolorna ingår i friskolekoncernen Thorengruppen, med säte i Umeå, som leds av Raja Thorén.

    Vilken skola har högst merit i Sverige?

    Eleverna som gick ut årskurs 9 vid Fribergaskolan och Mörbyskolan i våras gjorde det med ett meritvärde som var det högsta i landet. Det visar Skolverkets officiella statistik som nu har publicerats.

    Vilken skola är svårast att komma in på?

    När börjar Värmdö gymnasium?

    Dessa datum är osannolikt att modifieras. Kontrollera dock regelbundet om eventuella uppdateringar som kan uppstå….Läsårstider 2021-2022.

    Läsårstider Start Avslutning
    Läsårets första skoldag 19 augusti 2021 (torsdag)
    Höstlov 1 november 2021 (måndag) 5 november 2021 (fredag)

    Hur bra är Sjölins gymnasium?

    Bra skola! Engagerade lärare (dock höga mål) så om du inte gillar att plugga för höga betyg är inte skolan för dig. Sjukt bra lokaler med bra läge speciellt de nya, men de som vi flyttar till 2022 är ännu bättre. Centralt.

    Vem äger Yrkesgymnasiet?

    Thorengruppen[redigera | redigera wikitext] ThorenGruppen AB är ett svenskt aktiebolag verksamt i utbildningsbranschen. Det grundades 1998 av Raja Thorén, tillika verkställande direktör och ensam ägare. Företaget har runt 1 300 anställda och driver 28 gymnasieskolor samt sedan 2014 en för- och grundskola.

    Hur många skolor har ThorenGruppen?

    ThorenGruppen AB med sina 28 gymnasieskolor fördelade på tre olika koncept runt om i Sverige har sedan 2006 haft en stadigt stigande kurva gällande antalet sökande elever.

    Share this post