Populära

Vad finns i Skara Sommarland?

Vad finns i Skara Sommarland?

På Skara Sommarland finns Skandinaviens största vattenpark med äventyrsbad, rutschkanor och flera poolområden. I tivolit hittar du allt från lugnare karuseller till fartfyllda attraktioner och berg- och dalbanor. I parken finns också lekplatser och sommaraktiviteter som passar barn i alla åldrar.

Finns det karuseller på Skara Sommarland?

Utforska Skara Sommarland Låt dig svepas med av allt det roliga på Skandinaviens största vattenpark! Här finns allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller.

Hur lång måste man vara för att åka allt på Skara Sommarland?

140 cm, 120 cm med vuxen. Max 195 cm.

Hur mycket tjänar man på Skara Sommarland?

Lönen: Standard lön är 21 och tjänade hade 120 i lön.

Hur mycket kostar det att vara på Skara Sommarland?

Priser: Barn under 1 meter – gratis. Vuxen – från 349 kr. Senior (60+ år) – från 175 kr.

Hur hög är fritt fall på Skara Sommarland?

I Big Drop faller du fritt ned i ett rör när golvet plötsligt försvinner under dina fötter. Färden går i 60 km/h och du faller hela 21 meter rakt ned. Attraktionen Big Drop är norra Europas högsta vattenfrittfall med fallucka.

Vad kostar det att gå in på Skara Sommarland?

Hur mycket kostar ett Sommarlandskort?

Sommarlandskortet – just nu 699 kr!…

Hur mycket kostar inträde på Skara Sommarland?

Hur snabbt går Big Drop?

Färden går i 60 km/h och du faller hela 21 meter rakt ned. Attraktionen Big Drop är norra Europas högsta vattenfrittfall med fallucka. För att åka kliver du in i en röd kapsel, korsar dina armar och fötter och väntar på nedräkningen.

Finns det skåp på Skara Sommarland?

Ja, i anslutning till vattenparken finns en väskinlämning som är avgiftsbelagd. Vi hyr även ut värdeskåp där du kan lämna dina värdesaker medan du badar.

Vad kostar säsongskort på Skara Sommarland?

Entré övriga (upp till 60 år): 369 kr/en dag och 539 kr/två dagar. Grupprabatt: Är ni minst 20 personer får ni 20 kr rabatt på entrén. Säsongskort: För personer som bor i närheten, eller som vet om att de kommer att åka till Skara Sommarland ofta, lönar det sig att köpa säsongskort för 699 kr.

Share this post