Trendig

Vad ar sej pa engelska?

Vad är sej på engelska?

sej

Huvudsakliga översättningar
Svenska Engelska
sej saithe

Vad heter karp på engelska?

Kontextuella exempel på ”karp” i Engelska I suppose the girls we partied with a couple weeks ago downtown were a couple of carp? Du behöver inte knapra karp längre. You don’t have to snack on carp any more.

Vad heter marulk på engelska?

Namn

Namn Trakt Kommentar
Merulk Bohuslän
Merulker Gåsö
Märulk Bohuslän
Paddfisk Engelska toad-fish

Vad betyder torsk på svenska?

Torsk (sexköpare) – en person som köper sexuella tjänster. Torsk (svampinfektion) – en svampinfektion.

Vad betyder torsk på orten?

Bli tagen av polisen. – Jag torskade för fortkörning igår.

Var kommer ordet torsk ifrån?

Namnet ”torsk” kommer sannolikt från ordet ”torr”, eftersom den i äldre tider ofta nådde konsumenterna först i torkad form.

Vad betyder torskade?

Att upprepade gånger använda något som anses av andra omkring vederberörande som oönskat, t ex narkotika, prostituerade, bli tagen av polisen etc helt eller delvis mot sin egen vilja. Att torska är i praktiken alltid något negativt.

Var fångas torsken?

Nordostarktisk torsk fiskas av en internationell trålflotta (även fabriks- och frystrålare) i Norska havet och Barents hav. I kustnära vatten fångas den med garn, krok och snurrevad. Sverige har ingen kvot av detta bestånd men importen till den svenska marknaden är betydande.

Hur stora är torskar?

Endast ett litet antal torskar växer till sig och blir stora, vilket är bekymmersamt för torskens fortsatta utveckling i Östersjön. Minimimåttet för fiske av torsk har länge varit 38 cm men det har minskats till 35 cm på grund av att torskbeståndet antogs återhämta sig.

Vad betyder torska på orten?

Att upprepade gånger använda något som anses av andra omkring vederberörande som oönskat, t ex narkotika, prostituerade, bli tagen av polisen etc helt eller delvis mot sin egen vilja. Att torska är i praktiken alltid något negativt. Att torska på heroin.

Vart fiskas mest torsk?

Middagsklart som passar bra till torsk Den lever vanligast nära kuster och kustnära hav. Den finns även i bräckt vatten som Östersjön. Torsken är en rovfisk som anpassar sina måltider efter vad som finns tillgängligt och äter fisk och kräftdjur både från bottnen och från det fria vattnet.

Hur fiskar man torsk i Norge?

Betesfiske som sill, sej eller kolja är riktigt bra beten för torsk. Vid fiske efter stor torsk används ofta betesfiske på 1-2 kg. Jiggar för havsfiske är också riktigt bra beten för stor torsk. Stora jiggar på 25-40 cm höjer medelvikten på torsken avsevärt.

Share this post