Allmänning

Hur mycket kostar intradet pa Boras Djurpark?

Hur mycket kostar inträdet på Borås Djurpark?

310 per vuxen är löjligt dyrt men parken är i fint skick och man får mycket information vid de olika visningarna. Stort miljöfokus.

Hur länge gäller säsongskort Borås Djurpark?

Med säsongskortet har du fri entré till Borås Djurpark under hela den ordinarie säsongen från den 2 april till den 30 september. Säsongskortet är personligt och får ej överlåtas.

Vad kan man göra på Borås Djurpark?

Magiska lekplatser! I Borås Djurpark finns fenomenala lekområden. Skaffa säsongskort och låt barnen leka hur länge som helst, hur många gånger som helst. Simbas Lekplats hittar du mitt i Simbaland. Mät dig mot det stora lejonet, klättra över hängbroar, gå balansgång och åk den kittlande rutschkanan!

Hur lång tid behöver man på Borås Djurpark?

Borås djurpark är en favorit för hela vår familj. Räkna en halv dag till en dag (beroende på hur länge barnen fastnar på lekplatserna ;)). Man får räkna med en heldag när man är här, finns mycket att titta på och upptäcka.

Finns det karuseller på Borås djurpark?

Här finns bergochdalbana, mini pariserhjul och andra roliga karuseller.

Hur många besökare Borås djurpark?

Vi jobbar för att djuren ska vistas i en så naturlig miljö som möjligt och stimuleras till naturliga beteenden. I Borås Djurpark AB ingår förutom djurparken även Borås Camping. Bolaget har 49 fast anställda, sommartid uppgår antalet till drygt 200. År 2011 hade djurparken 282 000 besökare.

Vad kostar säsongskort Borås djurpark?

Med säsongskortet får du fri entré till Borås Djurpark tom 25 september 2022….MIN KUNDKORG.

BILJETT PRIS SEK ANTAL
Barn 3-12 år SEK 399,00 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Vuxen från 13 år SEK 599,00 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Får man röka på Borås djurpark?

Vi uppmanar rökare att visa hänsyn och endast röka på markerade platser.

Är hundar tillåtna på Borås djurpark?

Hundar och andra sällskapsdjur får på grund av smittorisk inte medföras i djurparken! Obs! Lämna aldrig din hund/hundar i bilen på parkeringen.

Share this post